siemstein napisał(a):

|
Nie wiem czy było, ale Simon Vukcević odrzucił ofertę FK Sarajewo. Taki transfer byłby wg mnie najlepszy z dotychczasowych z tego okna transferowego.
|
Cytat:
Kilka dni temu informowaliśmy, że jednym z piłkarzy, z którymi poważnie rozmawia Wisła, jest Vukcević. Ale zawodnik ma wiele innych ofert. Bośniackie media w ostatnich dniach żyły transferem Vukcevicia do FK Sarajewo. Mistrz Bośni, który w eliminacjach Ligi Mistrzów zmierzy się z Lechem Poznań, nie był w stanie sprostać wymaganiom byłego reprezentanta Czarnogóry.
Zdaniem bośniackich dziennikarzy piłkarz ma oferty z Hiszpanii, Portugalii i Turcji. "Nie będzie grał ani w Bośni, ale w Polsce lub dalekiej Azji" - pisze z kolei portal nap.ba.
- Nigdzie jeszcze nie podpisałem kontraktu. Mogę jedynie powiedzieć, że nie przeprowadzę się do Sarajewa - powiedział Vukcević na łamach portalu sportsport.ba.
29-letni pomocnik jest wolnym zawodnikiem. Przez ostatnie półtora roku grał w greckim Levadiakosie. Wcześniej nie wytrzymał sześciu miesięcy w Vojvodinie. Odkąd w 2011 roku odszedł ze Sportingu Lizbona, jego kariera przypomina równię pochyłą.
|
Pojawił się jego temat,ale jak widać Polska to nie jedyny kierunek a może jednak