Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2015, 14:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
oj wolfy z Toba to tak zawsze.
Przeciez wiesz ze tekst o Małeckim napisałem specjalnie, mając w pamięci Twe kłotnie jakim to mega kotem napastnikiem zostanie Patryk. I na ten moment jest w takim samym miejscu jak Zając. Nie osiągnał nic.
A Patryka osobiscie lubie, ba, nawet mam jego meczówke.
Sprowokowałeś mnie, ale głupotą tego co napisałeś. Małecki jest graczem na poziomie ekstraklasy, nawet jeśli obniżył loty. Zając jest nikim. Co najwyżej kandydatem na piłkarza, nie wiadomo, czy na poziomie ekstraklasy, czy pierwszej ligi. Identycznie zareagowałbym, gdybyś porównywał go z Brożkiem, Piechem czy Jankowskim. Na razie, to chłopak miał problem żeby utrzymać się na nogach pod pressingiem i w ogóle dotknąć piłkę.

Wiesz, co różni Małeckiego, Mączyńskiego, Chrapka, Urygę czy Burligę od Zająca? Oni nie mieli takich dylematów, tylko spokojnie pokonywali kolejne etapy. Szli na wypożyczenie (w przypadku Mączyńskiego - przeszli do innego klubu ekstraklasy) i udowadniali, że się nadają. Nawet taki Stolarski bije go na głowę pod tym względem, a nie jest to modelowy przykład kariery piłkarskiej.
szprotson napisał(a):Wyświetl post
A skoro uważasz ze sie nam nie pali...no cóż, wiesz widocznie lepiej. Ja mówie to co wiem od znajomych oraz zawodnikow. No ale Ty jak zwykle wiesz lepiej ,wiec nie polemizuje.
Problemy w klubie są i od dawna wiadomo jakie. Zając jednak nie jest jednym z nich.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.06.2015 o godz. 14:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!