Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2015, 13:29
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
po 1 http://sport.wp.pl/kat,37360,title,B...wiadomosc.html
po 2 to zwykli prości chłopcy, którzy zawsze podkreślali że w tym momencie dla nich najważniejsza jest gra a nie zarabianie kasy, przynajmniej nie w tym momencie (można poszukać wywiadów-kilka razy to podkreślali)
po 3 nie mam takiej gwarancji i nie moge tego wiedzieć (ale jestem pewien że inaczej Majewski a inaczej Mak potraktuje Wisłę-podobnie jak Stilic i Brożek, czy Głowacki i Bunoza.

I na koniec jeśli masz 23 lata to rzeczywiście jesteś ode mnie starszy a ja nie mam jeszcze wakacji i nie wracam już z szkoły....

Wiem że temat Maków był poruszany tutaj jakieś 100 razy ale dodałem ten wpis w kontekście tego że jak widać z nikim nie możemy się porozumieć więc warto poszukać takich dla których Wisła to więcej niż 5 liter....

Pozdro
1. Serio wrzucasz wywiad z 2011 Naprawde? 2011. Dziś mamy 2015. To nawet nie 4 lata róznicy. To lata świetlne w funkcjonowaniu klubu....
2.Czy ty znasz tych zwykłych prostych chłopców ze tak ich określasz czy oceniasz ich przez pryzmat mediów? Komorowski też grzeczny miś był...
3. Nie masz gwarancji i nie mozesz wiedzieć tego co wiesz? W koncu sam napisałes że :[quote], bo oni przyjdą do Wisły, choćby po to aby spełnić swoje marzenia i pograją za te ,,średnią" pensje za którą Majewski nie ma zamiaru pracować.
Więc pytam raz jeszcze skąd pewność ze Oni przyjdą, skad pewnosci ile dostał Majewski, skad pewnosc ze klub moze zaoferowac tyle samo Makowi/Makom i skad pewnosc ze w/w piłkarze zgodzą się na taką kwotę.
Napisałeś że "oni przyjdą do Wisły" wiec chyba masz jakies mocniejsze argumenty niz wywiad z 2011 by potwierdzić chociaz trochę swoją teorie? pewnie nie.
W sumie to wg. mnie nie wiesz czy Maki dalej kochaja Wisłe, nie wiesz ile zarabiaja, nie wiesz ile chca zarabiac, nie wiesz czy chce ich Nasz trener, nie wiesz czy Oni chcą iśc do Wisły, nie wiesz ile zaproponowano Majewskiemu, nie wiesz ile moga zapropnować Makom a napisałes post w którym twierdzisz inaczej.
Wiec pytam, na jakiej podstawie?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując