Wyświetl pojedynczy post
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2015, 13:15
Dla usprawnienia sprzedaży biletów w dniu meczu wystarczy zrobić prostą rzecz. Należy na zewnątrz strefy,na szybach nakleić mapki z poszczególnymi sektorami i cenami jakie tam obowiązują. Warto by też na tym betonowym filarze przykręcić sporą tablicę z takimi informacjami. Kibice podchodząc do kas już będą wiedzieć jaki bilet chcą kupić.
Obecnie jest tak,że ludzie podchodzą do kas i się zastanawiają co,gdzie i jak, a przez to robią się zatory.

krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Ja w czasie ostatniej rundy zakupiłem karnet choć wiedziałem, że nie będę na każdym meczu, staram się kupować jakieś tam pamiątki klubowe choć nie popieram promowania loga SA
Bardzo ładny herb.

cancer napisał(a):Wyświetl post
Ja też jestem zwolennikiem śpiewania czegoś, co ma pobudzić naszych zawodników. Zdecydowanie wolę takie śpiewanie, od tego typu Cracovia to zło itd. Jak dla mnie to powinno być zdecydowanie więcej dopingu wspierającego
Antydoping na meczu innym niż z Legią,Cracovią,Lechem to w sumie parę minut,więc ok. Ważne,żeby na meczu z tą wymienioną trójką nie szaleć z anty. Wtedy dużo niedzielnych kibiców, których takie coś zniechęca,a poza tym to w ogóle besztanie więcej niż te parę minut jest kompletnie bez sensu.W życiu się człowiek tyle na....uje to na stadionie przesadzać z tym nie potrzeba. Tym bardziej,że my kibice Wisły mamy najbogatszy w Polsce repertuar wokalny,więc mamy czym zapełnić te 90+ minut.

Co do samej frekwencji to jak ktoś napisał już w tym wątku. Najważniejsze to sprowadzenie dobrych piłkarzy, którzy nie kopią się po czołach. Wtedy frekwencja pójdzie w górę.

Zdecydowanie też trzeba pożegnać się z tymi absurdalnymi kk albo po prostu wprowadzić 2 cenniki jak u innych klubów. Turysta chce przyjść na mecz to zapewne po odstaniu w kolejce dowiaduje się,że musi kartę wyrobić, a po kartę jest inna kolejka.....
Ostatnio edytowane przez Babba : 18.06.2015 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując