Cytat:
tak mam problem z małymi dziecmi wracajacymi ze szkoły i wypisującymi co im sie przyśniło.
Gdyby to miało jakis sens to było by zrozumiałe, ale ze nie ma zadnego to irytuje. Szczegolnie ze temat powielany setki razy.
Ale żeby nie było;
Skad pewność ze Maki przyjdą do Wisły spełnić swoje marzenie? Pytanie pierwsze.
Skad wiesz ze dla w/w piłkarzy na 1 miejscu jest spełnianie marzeń a nie zarabianie na zycie.
Skad wiesz ze jaką (kwota) pensję nie chce pracować RM a chcą pracować w/w.
|
po 1
http://sport.wp.pl/kat,37360,title,B...wiadomosc.html
po 2 to zwykli prości chłopcy, którzy zawsze podkreślali że w tym momencie dla nich najważniejsza jest gra a nie zarabianie kasy, przynajmniej nie w tym momencie (można poszukać wywiadów-kilka razy to podkreślali)
po 3 nie mam takiej gwarancji i nie moge tego wiedzieć (ale jestem pewien że inaczej Majewski a inaczej Mak potraktuje Wisłę-podobnie jak Stilic i Brożek, czy Głowacki i Bunoza.
I na koniec jeśli masz 23 lata to rzeczywiście jesteś ode mnie starszy a ja nie mam jeszcze wakacji i nie wracam już z szkoły....
Wiem że temat Maków był poruszany tutaj jakieś 100 razy ale dodałem ten wpis w kontekście tego że jak widać z nikim nie możemy się porozumieć więc warto poszukać takich dla których Wisła to więcej niż 5 liter....
Pozdro