Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2015, 21:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ty myślisz, że ja czytam każdego posta, który pojawia się w tym temacie? Zdarzało mi się upominać na sb osoby ubliżające PiSowcom... Powiedz Ty lepiej co "wieśniak" ma wspólnego z PO (nazywając go POpaprańcem chyba zaliczasz go do POwców - na jakiej podstawie?). Obiektywny jestem jak najbardziej i każdy rozsądny to zauważy.

Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? ).

Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie.

Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.
Na prostej podstawie. Pluje na PiS tak jak POwcy i reszta nocnej zmiany.

Widziałeś pierwszą debatę? Ile było pretensji do Dudy, że za grzeczny. To jest właśnie sedno, jak chcesz sie do kogoś przyczepić to pretekst zawsze się znajdzie. Mam Ci przypomnieć kota, konto w banku czy krzywe sznurowadła? Wieśniak wciąż jest pod wpływem tamtej propagandy dlatego sobie pozwala. I powinien się spodziewać reakcji. Znając Twoją wcześniejszą aktywność nie spodziewałem się ze będziesz mu suflował.

Mówisz o jakiejś regule, bardzo mnie interesuje moment owego "zaczęcia". Wieśniak mówiąc "aha, zostałem obrażony" decyduje o tym momencie i potem już mu wszystko wolno bo nie on zaczął? A on przecież tylko myśli inaczej. Cóż z tego, że czasem kropka w kropkę jak Niesioł, on wieśniak z PO nie ma nic wspólnego i kto twierdzi inaczej ten .......
Hej Nasz TS !!