Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2015, 20:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty gadasz. Zostałem nazwany PiSiorem, zareagowałeś? Nie. Ty reagujesz jedynie na POpaprańca z mojej strony. Więc najdelikatniej mówiąc jesteś nieobiektywny. I jeszcze próbujesz prawić kazania. Etykieta przylgnęła? Chłopie od lat starają się o to sprzedajne dziennikarzyny i eksperty, którym Ty wtórujesz, gratulacje.

Głupkowate odzywki? Toż przecież Twój wpis jest takiej doskonałym przykładem. Jak ktoś bredzi i insynuuje to zwyczajnie to krytykuję raz w takiej raz w innej formie. Jeżeli nazwanie wyzywającego od PiSiorów POpaprańcem tak Cię razi i odstrasza to szczerze współczuję. Rozumiem że jak Cię ktoś kopnie w dupę to wypniesz ją na kolejnego kopa żeby czasem nie zrazić do siebie kogoś agresywnym zachowaniem.

Jakoś chamskie zachowania POwców nie przeszkodziły im rządzić osiem lat. Między innymi dzięki takim kulturalnym jak Ty. Widzącym drzazgę w oku PiSowców, a belki w POwskim nie. Dlatego nie sądzę, że cokolwiek komś obrzydzam. Prędzej robisz to Ty, zwyczajnie manipulując.
Ty myślisz, że ja czytam każdego posta, który pojawia się w tym temacie? Zdarzało mi się upominać na sb osoby ubliżające PiSowcom... Powiedz Ty lepiej co "wieśniak" ma wspólnego z PO (nazywając go POpaprańcem chyba zaliczasz go do POwców - na jakiej podstawie?). Obiektywny jestem jak najbardziej i każdy rozsądny to zauważy.

Tak - etykieta przylgnęła, bo wspomniane dziennikarzyny mogą podpierać swoje chore teorie takimi narwańcami jak Wy (wtóruje dziennikarzom - co jeszcze wymyślisz? ).

Nie "wieśniak" zaczął w taki sposób się odzywać - to Twój nierozgarnięty kolega lubi sobie pofolgować w tym względzie... Nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeśli ktoś mnie obraża - problem jedynie w tym, że to z reguły WY zaczynacie.

Twój ostatni akapit to już w ogóle kosmos - mnie nie przeszkadzały chamskie zachowania POwców? Nie wiesz z kim rozmawiasz, o jakich poglądach to chociaż nie imputuj mi pewnych zachowań... albo sprawdź co i jak pisałem.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 14.06.2015 o godz. 20:20.