Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2015, 14:50
Barti napisał(a):Wyświetl post
Zawsze byłem daleko od grupy spierającej się o pensję mimo że miałem nóż na gardle. Osiągnijcie coś w życiu a ktoś będzie się o Was ubiegał i zachowajcie pokorę... Porada gratis
Kolego Kurz pogadaj z rodzicami oni Ci wytłumaczą.
Kolego Barti. Rodzice nie muszą mi niczego tłumaczyć, tym bardziej, że z zaświatów byłoby to trudne. Osiągnąłem w życiu to czego chciałem. Nigdy nie miałem noża na gardle, bo jestem dobry w tym co robię. Spełnienie i zadowolenie sprawia, że nie muszę tryskać jadem na forum. I daje niezbędny dystans. I tu moja rada gratis. Więcej dystansu, kolego, więcej dystansu.

Rustin napisał(a):Wyświetl post
Tradycyjnie będą podziały na forum i pewnie kłótnie, ale tak naprawdę koniec końców wszyscy dostaną swoją kasę, zarówno piłkarze jak i zarząd. Tylko kibice są na tym całym burdelu na minusie, nie dość, że wydawali kasę, zdzierali gardła to jeszcze byli oszukiwani przez kilkanaście meczów, zarówno przez piłkarzy jak i prezesa.
Oszukiwani przez kilkanaście meczów? Chyba przez siebie, bo gdyby potrafili wyciągać logiczne wnioski z powtarzającej się od kilku lat sytuacji, wiedzieliby, że tej drużyny na nic spektakularnego nie stać. Przebłyski lepszej gry, które od czasu do czasu obserwujemy to wypadek przy pracy, a nie norma. Normą jest 5-7 miejsce w ekstraklasie. Od ładnych paru lat. Boleśnie powtarzalny wynik.

I jeszcze jedno, co chyba wszystkim umyka. Spora część zarobków naszych piłkarzy zależy od wyników. Przegrane to mniej kasy. Tak więc ta sytuacja dotykach wszystkich bez wyjątku.
Odpowiedz cytując