Kroq napisał(a):

Specjalnie dla ciebie komunistyczna świnio :
- na pewno zdecydowana większość Polaków nie chce tu u nas czarnych „małp” ani arabskich „psów”
- zabiłem dziś z zimną krwią 5 much a jednej po urywałem skrzydełka jak jeszcze żyła
- mam dziś na obiad schabowe ze świni i krupnik na gęsich pipkach – nie jem obiadów bez mięsnych
|
Jest coś absurdalnego w was, prawicowcach. Z jednej strony, przynajmniej część z was, sprzeciwia się aborcji, a z drugiej strony pozwalacie z obojętnością na śmierć niewinnych, będących już na tym 'łez padole', ludzi. Czy ktoś widzi tu jakąś logikę? Niestety nie. Bo prawicowcy są wrogami logicznego myślenia.
Użytkownik element napisał, że ktoś rzekomo okradałby go gdyby pieniądze z
Polski były przeznaczane na potrzebujących z Afryki. Jak na razie to ja czuję się okradany, bo kosztem moich podatków pewne korzyści mają tacy patologiczni nacjonaliści i wrogowie Polski jak np. Kroq czy Arkas. Tymczasem na południowym wybrzeżu Morza Śródziemnego czekają ludzie, którzy chcieliby stać się Polakami, Niemcami, Francuzami itd.
Jest jeszcze jeden ważki argument za imigrantami i za tym, abyśmy serdecznie przyjęli ich też w Polsce. Wiadomo że przyrost naturalny maleje, społeczeństwo starzeje się. Jeśli jesteśmy patriotami to chcemy dobra naszych krajów, chcemy aby się ożywiły i by się nie wyludnialy. Zatem ludzie z Afryki są dla nas zbawieniem.
P. S. Do reszty Twojej wypowiedzi ciężko się odnieść, po prostu ręce opadają. Wróć do szkoły i ratuj ze swej głowy co się da - nie mowie tego z jadem, lecz raczej życzliwie. Fakt spożywania mięsa i chełpienia się tym karze powatpiewac w Twą racjonalność. Z kolei Twój rasizm degraduje Cię jako członka demokratycznej wspólnoty.