Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2015, 12:45
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Zagłosuj na Brauna
Dziękuje za propozycje.
Widzisz problem umnie jest taki ze nawet starając się i przyjmując do wiadomości że taki okres mamy w którym to kazdy polityk wchodzi po pięty i mówi wszytko byleby 'mieć głos' dalej nie rozumiem tego co czytam. Dla przykładu:

Cytat:
WOJSKO POLSKIE, POLICJA, SŁUŻBY i SĄDOWNICTWO – to trzy dziedziny, na których modernizacji powinnny skupić się działania państwa.
Mowa o służbach i nie wiem o jakich. Niby są tylko mundurowe i cywilne no ale Braun ma jakiś inny podział. Tym samym nie jestem w stanie wziąć na poważnie jego programu nad którym normalny polityk całe życie pracuje. Niby zabiega o głosy wyborców ale skoro nie rozumiem co pisze, wychodzi na to że nie zabiega o mnie. Więc jak tu rozważać całą resztę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 23.04.2015 o godz. 12:49.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując