FraMat napisał(a):

A gdzież to KL wali w "kibiców"?
Wali w Wisłę. Z powodu "kibiców".
"Kibice" nic na tym nie ucierpią. Ucierpi Wisła.
Zobacz różnicę.
|
Ty siedzisz w tym Montpelier to siedź i się nie odzywaj...
Przypomnę ci fakty, bo twoja "delegacja" pochłania ci kupę czasu i nie w temacie krótko mówiąc jesteś a nie chce żebyś stosował półśrodków w temacie nie mając pojęcia o czym piszesz
1) 6 tys. zakazów stadionowych na następne derby dla osób będących na sektorze C - pomijam złamanie jakichkolwiek praw, konstytucji, bo tacy faszyści/komuniści jak ty tego nawet pod uwagę nie biorą

2) Do tego klub płaci haracz w postaci widzimisię jakiegoś jegomościa - 50 tys w zawieszeniu.na półtorej roku
3) Derby były okraszone niebywałą kulturą - było prawie jak podczas popołudniowej mszy na której byłem.
4) Ja pytam i chcę odpowiedzi!!! Jakim prawem ma cierpieć klub, bądź niewinni ludzie za jak ty to nazywasz: "kibiców" kibiców, czy cholera wie kogo?
5) Komentarz: Jak się komuś nie podobają "kibice" - monitoring jest - złożyć doniesienie do sądu, niech rozstrzyga co takiego nabroili... Nikt nie ma prawa ponosić konsekwencji czyiś czynów a już w żadnym wypadku wyimaginowanych przez wąską grupę nadgorliwych wariatów z pzpnu.
Co by nie powiedzieć derby aż za spokojne i za kulturalne
to tyle
FraMat napisał(a):

Mnie boli, że to wy dajecie komisji preteksty do wyjebania Wisły bez mydła.
Nie was. Bo wy za to nic nie zapłacicie.
I sami im podaliście go na tacy.
Gratulacje.
|
Wkur.wiułeś mnie teraz totalnie
W których punktach podaliśmy go na tacy? Konkretnie bez ściemniania. Chcę usłyszeć naczelnego delegata forum, z perspektywy Boreaux czy Motpelier jak on to widzi z daleka.
Czy ty czytałes ogólne uzasadnienie? Czy pier.dolisz co co wiesz z dynkiem siedząc razem w Montpelier? Może przeczytasz łaskawie, który paragraf zastosowali

... tak ten, który łamie konstytucyjne prawo swobody wypowiedzi... oczywiście nikomu nie przedstawiając żadnych zarzutów tylko stosując metody tpfu Jacka - odpowiedzialność zbiorowa.
Proszę cię nie wypowiadaj się już jak masz ludziom ciśnienie podnosić...