raindog napisał(a):

Unia Tarnów, hehe...
Jak dla mnie poszło o oprawę, tylko teksty przy odpalaniu rac i czerwonej kartce.
Tak czy inaczej kara niewspółmierna do czynu w kontekście tego, jaką karę dostały inne kluby.
|
To dlaczego reszta stadionu nie dostała zakazu, bo przy odpalaniu rac krzyczały również narożniki, krzyczało E, a po czerwonej kartce cały stadion ryczał...
Rafal-SWL napisał(a):

tylko co to ma byc za cenzura, zyjemy podobno w wolnym panstwie, a jakas komisja ligi, ma mi narzucac jakich slow moge uzyc a jakich nie? żyd, to jest cos obrazliwego? jesli tak to ja domagam sie aby zakazano emisjii wszystkich filmow w ktorych pada slowo zyd! z "wielką" "Idą" na czele... tak samo jak słowo pedał, nie mozna mowic pedał bo to obraza, trzeba uzywać zamiennikow... paranoja!
proponuje pozwać komisje ligi to trybunału konstytucyjnego, za naruszenia wolnosci obywatelskiej, moze jest tu jakis prawnik ktory powie nam czy to w ogole jest mozliwe?
|
Nie żyjemy w żadnym wolnym państwie, uświadomcie to sobie

To jest ustrój faszystowski, do tego socjalizm, już nie mówiąc o tym, że narzucony z Brukseli. Tobą rządzą grupy interesu a nie prawo. Taki Jacek czy komisja ligi to są grupy interesu, mają z tego korzyści - prezesi dostają gigantyczne pieniądze, które im klub dostarcza w formie kar, za nieprzestrzeganie punktów regulaminu o ograniczaniu wolności swobody wypowiedzi. Do tego mają wsparcie tego postkomunistycznego rządu. Cały punkt 67 regulaminu PZPN to jest faszyzm.
Oni Doskonale wiedzą, że przez ponad 18 miesięcy na te 50 kawałków paragraf znajdą... potem będzie na odprawę prezesa Ekstraklasy S.A
Jedna metoda - rzecznik praw obywatelskich, pokazówka medialna, jak nie to sąd -> Strasburg