Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2015, 10:21
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ogarnij się i nie pouczaj, jak chcesz ich bronić to rób to , zawsze podkreślałem że jestem zwolennikiem PIS, niezależnie od tego punktowałem sprawy które mi się w ich działaniach nie podobają,dziwne ? dla mnie nie , co do wołominiaka to jak zwykle rozmywa temat bzdetami nieistotnymi dla sprawy , napisałem to w drugiej części postu, , kończąc , albo nie ogarniasz co pisałem i jakie mam poglądy albo ? już sam nie wiem co o Tobie sądzić ?

Ja się w ogóle dziwię, że nie dostałeś jeszcze ani razu bana za stwierdzenia typu - warszawiaczek, wołominiak itp.

Tolerowanie Twoich wybryków powoduje, że rozzuchwaliłeś się na dobre, obrażasz innych, nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprócz prowadzenia propagandy partyjnej. Zaśmiecileś ten temat na dobre, tak bardzo, że dyskusji to tu żadnej nie ma w ogóle.

Śmiech mnie pusty bierze, jak wypisujesz frazesy, że Ci się coś w PIS nie podoba - ale mniejsza o to.

Tym avatarem to siejesz Andrzejowi defensywe.

Wystarczyło lekko zwrócić Ci uwagę i to słusznie i wylewasz swoją frustrację. Masakra. Wciskam ignoruj a moderatorów proszę o wyciąganie konsekwencji. Regulamin chyba po coś jest
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43