Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2015, 10:29
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Jaka ....a żałoba?

Z jakiego powodu?

Prezydent, król umarł? Jakieś trzęsienie ziemi czy tsunami nawiedziłi Polskę w liczbie ofiar 10000?

Za każdym razem gdy ktoś zginie w wypadku samochodowym lub w wyniku wybuchu gazu w kamienicy mamy ogłaszać żałobę narodową? śmierć ponosi setki Polaków każdego dnia z różnych powodów i czemu ich śmierć ma być gorsza od śmierci tych z Tunezji? ogłaszajmy więc żałobę narodową każdego dnia. Czemu z powodu śmierci mojej cioci nikt nie ogłosił żałoby narodowej, a z powodu śmierci kogoś tam w Tunezji już tak? śmieszą mnie te żałoby narodowe i dzielenie zmarłych na lepszych i gorszych. Biedni ludzie często nie mają za co pochować swoich bliskich, a jak ktoś zginie w wyniku wybuchu w Tunezji to będzie mógł liczyć na kondukt pogrzebowy, orkiestrę wojskową i 100 tyś. dla rodziny na drobne wydatki.

Wracając do meczu to Kazimierz Moskal powinien wystawić rezerwy Wisły bo nie przystoi takiemu klubowi grać z Cracovią pierwszym garniturem. To uwłaczające dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez element : 19.03.2015 o godz. 10:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując