Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2015, 14:53
palikot napisał(a):Wyświetl post
Spoko. Dadzą mu stołek w PE jako prezydent Unii Europejskiej i sprzeda

co by nie powiedzieć, na JKM mówicie ruski agent a on nic Ruskim nie sprezentował, a wy żydom tak, więc nie bzdurne argumenty. Albo się jest konsekwentnym albo nie
nigdy nie mówiłem że Korwin to ruski agent , jak już nazywałem go wentylem lub pożytecznym idiota , jest to bliższe prawdy , idąc tokiem rozumowania dominika czyzyny to nie wiemy co sprezentuje ruskim , nie wypowiedział się na ten temat stanowczo

domin_czyzyny "to nie są bzdurne kawałki. Gdyż jest to wiele milionów wypłacanych z polskiego ZUS dla obywateli Izraela i USA"

wielokrotnie i dawno temu to krytykowałem , poza tym wislak68 pisał coś na ten temat że nie do końca jest tak jak piszecie z tymi emeryturami , nie pamiętam szczegółów, jaki zwał tak zwał , byłem i jestem temu zdecydowanie przeciwny

tak to brzmiało w wykonaniu wislak68 "Zdecydowanie sprawdzimy w praniu (ustawa ma zacząć działać dla państw spoza Unii zdaje się od kwietnia tego roku). Jeśli chcesz mogę przyjąć zakład że kwota wypłacana do Izraela w związku z nowelizacją będzie marginalna"

pożyjemy, zobaczymy ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.03.2015 o godz. 15:01.