Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2015, 21:21
Cytat:
to jest wychwalanie ? poczytaj jego teksty o urbanoplatfusiarni to przekonasz się co to jest wychwalanie , napisałem że kilka lat temu zszedł "ze złej drogi"i za to mu chwała
On nie zszedł tylko sie nawrócił. A jak się nawrócił to oznacza niestety, że dalej idzie złą drogą tylko tym razem w drugim kierunku tejże drogi

Cytat:
„Bolszewicka inwazja? NIE! Zwykłe dbanie o sprawy swego narodu i swej ludności, zagrożonej przez szowinistyczne, nielegalne władze Ukrainy”
Pierwsze zdanie pomijam. A co dalej jest w tym nieprawdziwego? Na prawdę gościu co pluje na ryj Ameryce i UE, dołącza do swojego państwa Krym, to zły prezydent? Widocznie mamy rożne postrzeganie świata i Ty wolisz sie oddawać we władanie Brukseli czy Berlinowi niż prowadzić ekspansje.

Cytat:
„Polacy popierają Rosyjski Krym” na Facebooku.
Nie wiem po co taką stronę zakładać bo uważam, że każdy powinien mieć w dupie ten Krym.

Cytat:
To są mocne zarzuty i Putin powinien przedstawić na to dowody, ale też nie wierzyliśmy w więzienia CIA. Okazuje się, że chyba to była prawda
Co w tym jest prorosyjskiego? To, że gościu powiedział o więzieniach CIA? Czy to, że Putin powinien swoje tezy udowodnić?

Wasz problem jest taki, że macie tak mózgi przeżarte amerykańsko-żydowsko-niemiecką propagandą, że Wam się w glowie nie mieści, że ktoś mieszkający w Europie może chcieć samodzielnie myśleć, że może się zastanawiac nad tym kiedy Putin jest dobry a kiedy zły, że może się zastanawiac nad tym kiedy USA-Izrael i Niemcy są dla nas dobzi a kiedy źli. Dla Was jest jasne, UE dobra, USA i Izrael ok a ruscy samo zło. Człowiek niezmanipulowany zaś każda sprawę rozpatruje oddzielnie i nie tylko na podstawie propagandy jednego mocarstwa.

I tu znowu hipokryzja. Podałeś mi przykład wielkiej prorosyjskości jakiegoś podrzędnego działacza RN a jak Jarek krzyczął na Majdanie "sława Ukrainie" czy jak PiS pochwala angażowanie się Polskiw ten konflikt, dzięki któremu mamy tylko embarga od Rosji i Ukrainy + uczczenie ostatnio minutą ciszy nazistowskiego kata Polaków w parlamencie banderowskim, to to już nie jest przykład na probanderowskość PiSu. Znowu widzisz zaderke w czyimś oku a w swoim belki nie chcesz dostrzec.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.03.2015 o godz. 21:34.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.