Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2015, 20:08
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie ciągle czepianie się Boguskiego, który choćby dzisiaj zrobił więcej pozytywnego niż 8 innych razem wziętych. Słowa krytyki pod adresem Stilica nie widzę a gość na wiosnę jest o klasę od tego Boguskiego gorszy. Zresztą o czym tu mówić cała zbieranina jest tragiczna - jeden Głowa przynajmniej próbuje.
Przegrana ze zbieraniną odpadów typu Drygas, emerytów typu Ziajka i kosmitów z Brazylii, którzy jeszcze miesiąc temu pewnie wyciągali ryby z sieci w jakiejś faweli nie jest stratą punktów. To jest już zeszmacenie.
Smuda grający z uporem maniaka z jednym napastnikiem ( który jest totalnie bez formy) akurat mnie jakoś szczególnie nie zaskakuje - był głąbem i głąbem pozostanie. Taktyka wróciła do starych dobrych czasów czyli dzida i do przodu. To nawet w A klasie już jest passe. Owszem Smuda był może i dobry na pół roku ale żeby go trzymać dłużej? Niestety Cupiał ewidentnie lubi łoić wódę w jak dla mnie dość przaśnym towarzystwie i tak będziemy się katować następne pół roku.
Gdybyś zmienił personalia, właściwie powyższe opisowe charakterystyki dałoby się spokojnie dopasować do naszych piłkarzy. Bo czymże innym jak nie emerytem jest Dudka, odpadem Boguski/Garguła, a kosmitami z Haiti Donald ze swoim ziomem Sarkim .
Ostatnio edytowane przez Kurz : 07.03.2015 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując