Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2015, 17:35
Coraz bardziej mi do przekonania, że Smuda sobie powoli przestaje radzić z całą tą karuzelą...
Boguskiego dziś widziałem na lewej pomocy, na defensywnym, w ataku środkowy bliżej prawego i na lewej obronie... to jest po prostu już akt nawet nie śmieszności, tylko tego, że trener już powoli przestaje ogarniać. Najsłabszy piłkarz w drużynie od 2 sezonów to jest nie do pojęcia. Druga rzecz upartość jest ok, ale bicie głową w mur już nie. Mecz z Pogonią to był ostatni mecz czarnych w Wiśle dla normalnego obserwatora... co widzimy? Czarny tym razem na lewym skrzydle przepychany, odpychany, chaotyczny nie dokładny. I ten komentarz Wieszczyckiego, jak Franek Smuda znowu opierd... Sarkiego... może niech siebie opier... i wywali słabeusza do rezerw a na boisko wstawi głodnego gry Stępińskiego? Potem się dziwimy, że poziom ligi słaby. No jak ma być dobry, jak gra piłkarski paralityk a 20 latek polski nie ma okazji się ograć, bo mu jeden czy dwa mecze nie wyjdą i jest obsmarowywany wiadrem pomyj a paralityki nie potrafią dobrze biegać a co dopiero piłką operować to sobie grają bez problemu. To jest po prostu już żałosne.

Na koniec powiem tak. Było niewyobrażalne przegrać z tak cienką Lechią... ale przegrać z tak beznajdzienym Bełchatowem, ktory nam takie gifty sadził, to już nie wiem jak to nazwać.
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2015 o godz. 17:44.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując