Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2015, 20:36
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pytanie jak długo będzie trwał w klubie notoryczny proceder wyłudzania pieniędzy od kibiców za wyrabianie co 2 lata nowej karty kibica ? Jeśli już karta musi być to dlaczego nie wystarcza jednorazowe wyrobienie ? Jak długo będziemy robieni w wała, by ktoś na nas ciągle zarabiał ? Są w lidze jeszcze jakieś kluby co każą kibicom co 2 lata wyrabiać nowe karty kibica ? Orientuje się ktoś czy w rozmowach z nowym prezesem był poruszony ten temat ? I czy bedzie z tym cos robione czy dalej będzie trwał ten cyrk ?

Dobre pytanie, dlaczego akurat dwa lata.

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Poza tym, na nowych kartach widnieje numer identyfikacyjny.
Czy ma on jakieś znaczenie to już mnie nie pytajcie...
Wynika on z ustawy o imprezach masowych:
Cytat:
2d. Osobie uczestniczącej w meczu piłki nożnej nadaje się wyłącznie jeden
numer identyfikacyjny ważny nie dłużej niż 5 lat od dnia wydania. Systemy, (...) zapewniają, że numery identyfikacyjne nadawane przez administratorów danych, (..) są zindywidualizowane i niepowtarzalne
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując