Wyświetl pojedynczy post
Kapcok7
Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2015, 15:43
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mam nadzieję, że pożegnamy się z trzema paskami, bo jak nie, to pewnie znowu wcisną nam najgorszy badziew z katalogu
Widać że kolega zupełnie zielony w temacie koszulek, po pierwsze nasz komplet nie jest to badziew z katalogu, kolorystyka się lekko różni (personalizacja kolorów rękawów) takiej nie odstaniemy w katalogu, oprócz tego wprasowany herb z tyłu koszulki. Myślisz że ktoś zrobi coś więcej dla klubu z Polski gdzie koszulki sprzedają się jak na lekarstwo? Po za tym co do katalogu to obecne koszulki są jednymi z droższych pozycji w katalogu Adidasa. A co do samego wyglądu to już sprawa gustu.

Stelio napisał(a):Wyświetl post
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że po tym sezonie kończy się umowa z adidasem (dla którego pewien klub z warszawki jest "najważniejszy w Polsce") czy wiadomo może coś o potencjalnym nowym sponsorze technicznym?
Poprawiam do czerwca 2016.
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując