Smuga napisał(a):

|
A dlaczego z automatu twierdzisz, że to stanowisko całego SKWK? Przecież ktoś tam może mieć zdanie odrębne czyż nie? Zresztą strony internetowej stowarzyszenia nie moderują wszyscy jego członkowie tylko jakiś ułamek, a może nawet i kilka osób.
|
Cięzko było znaleźć Twoj wpis, ale mi się udało. Ad rem. Banowanie komentarzy dobrze wpisuje się w postulat zwolnienia rzecznika. Przypuszczenia o odrębnych zdaniach, czy wypadku przy pracy w postaci artykułu, można odłożyć na półkę.
aNouc napisał(a):

|
Klamia, obrazaja, przeinaczaja... a na koniec glupio sie smieja. I takie ku..rwy dostaja akredytacje na stadion Wisly, DRAMAT!! I siedzi taki jeden z drugim wygodnie w foteliku, za darmoszke obejrzy meczyk, zje, wypije, a na drugi dzien bedzie pisac zle o Wisle i jej kibicach.
|
Dzięki. Dopiero teraz zrozumialem dlaczego Smudzie zostało odpuszczone i dlaczego oczkiem w głowie jest marketing. Miałbym jeszcze pytanie - kto małby decydowąć który dziennikarz pisze przychylnie a ktory nie?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA