|
silver03 - jakie wypociny? Jakie ty masz podstawy żeby komukolwiek bezgranicznie ufać? Żadne, jeśli to robisz, jesteś naiwny i tyle. Nie rozumiem kompletnie tej całej afery? Trzeba podejść do wielu spraw z dystansem a SKWK powinno właśnie spory/problemy rozwiązywać od razu a nie tłumić chować jak to kiedyś było tłumaczone dla dobra Wisły, bo potem się kończy jak właśnie z Jackiem. Ma jakieś SKWK "ale" z nowym prezesem niech o tym informuje, ja chcę wiedzieć od razu a nie po 2 latach się dowiadywać, o jakiś konfliktach z przeszłości, bo potem pikole traktują to jako pretekst do zdyskredytowania kogoś. Tylko mam do SKWK propozycję, trochę lepszym językiem to piszcie.
s1mone - no jak to amatorką? Przy Jacku kibice narzekali, że ukrywają różne rzeczy, zarzucali im, że po fakcie pewne rzeczy wychodzą, a teraz jak chcą od początku stawiać sprawę jasno, to też źle. Zastanówcie się czy tłumimy problemy, czy od razu je rozwiązujemy.
Jeśli Gaszyński nadal nie chce spotkać się z SKWK to też wiele mówi...
Lukasz - bo kibice mają mieć wpływ na to co dzieje się klubie. Parafrazując trochę język handlowy pana Gaszyńskiego to wygląda mniej więcej podobnie jak w handlu. Tak naprawdę klient wpływa na to co dzieje się w firmie. To pod klienta firma ustawia swoją działalność. Tak samo musi być w klubie. Nie można pewnych zasad i wartości niszczyć w brew woli kibiców. Klub ma być wielki. Wszyscy muszą do tego dążyć od prezesa do nienarodzonych Wiślaków
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 19:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
✪✪✪✪ ✰✰✰✰
|