Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2015, 11:56
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Ponieważ okazuje się że modem przestał być ten który wydawał się nieusuwalny, dlatego jest mi niezmiernie przyjemnie przywitać się po dłuższej nieobecności. A jak widzę sporo się zmieniło. I trudno powiedzieć czy na lepsze. Gdy widzę takie wypociny: "No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz" to myślę sobie że niedaleko pada palikot od Palikota. Jeszcze tylko jakiś gumowy penis, jakiś świński ryj i samozwańczy "prawicowiec" powróci do korzeni. I jeszcze ta klaka ze strony sołtysa i trollotutki (jeśli ktoś woli może być prostytrolla). Normalnie triumwirat .
Ale w sumie fajnie że wiślacy mogą zobaczyć "korwinowca w akcji". Człowiek od razu pozbywa się wszelkich złudzeń.
Cieszymy się niezmiernie, a ja przyznam uczciwie, że naprawdę raduję się z tego powrotu, bo pomimo wielu utarczek uważam, że podniesie to znacząco poziom tego wątku.

Pozdrawiam i życzę miłego pisania

sambo napisał(a):Wyświetl post
Generalnie nie reaguje na takie posty ale w stosunku do emjota robisz to tak czesto ze juz nie wytrzymuje. Chlopie! Zrozum, ze ktos moze miec inne widzenie swiata niz Ty. Zaakceptuj to. Wyzywasz goscia, ktory ma rowniez inne widzenie swiata niz moje ale tak go wychowali, taka ma percepcje rzeczywistosci jest innym czlowiekiem niz ja czy Ty. Po prostu. Docen to ze jest kulturalny, rzeczowy i ciekawie toczy sie z nim dyskutuje. Wolisz poziom yorka? Bylo tu juz naprawde paru adwersarzy na poziomie i juz ich nie ma. Zostala garstka. Zupelnie nie potrzebne sa te epitety, czemu maja sluzyc ataki ad personam?. Szanujmy sie. To tak tylko pisze bez urazy kerim
Sambo, wiesz ja zablokowałem tego typka szybko, już w kwietniu, czyli w tym samym miesiącu kiedy pojawił się na forum i nie musiałem mieć jakiś specjalnych powodów oprócz tego, że wszystkie posty, które pojawiły się na w tym temacie odnosiły się do mnie, więc od razu pomyślałem, że objawienie się takiej osoby, która w pierwszych postach pisała o "sołtysie", "miłośniku ELKI" i o jakiś korporacyjnych furach nie jest przypadkowe i nie było

Od razu podsumowałem to w ten sposób.
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Proponuję wklej sobowtórze swoje wszystkie posty, które napisałeś od założenia multikonta od początku kwietnia w następnym komentarzu i wtedy zadaj pytanie kogo komentarze są żałosne. Ok?

Dziwne, że kręcą się one koło tych samych tematów i tych samych forumowiczów, a ich poziom intelektualny i gramatyczny powala, acz w negatywnym tego słowa znaczeniu
Po czym zapadł wyuczona odpowiedź.
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
pamiętaj każdy Twój wpis wypunktuje, czy to w politycznym ,czy w smoleńskim, czy innym temacie
Jak ktoś chce można przeczytać całość.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...45#post1357445

Jakoś brakuje mi tam kilku wcześniejszych postów, ale trzeba byłoby zapytać adminów, czy nic nie zostało pokasowane w późniejszym czasie