FredzIo napisał(a):

|
Te doszukiwania się postawy anty wiślackiej na weszlo to jakaś żenada. Tak trudno dostrzec, że obśmiewają kiedy mają powody i analogicznie z pochwałami?
|
Tam niczego nie trzeba sie doszukiwac... tam tak po prostu jest
Stanowski po prostu ma swoich pupilków i to na każdym polu od klubów poprzez prezesów czy menadzerów (Piekarski i Leśnodorski z Legią w zamian za info z pierwszej reki, Osuch, Michniewicz, Boniek itd...) i tych po których jeździ (Kucharski, Smuda, Wisła, Lech, Kołtoń). Dzisiaj m. in. za takie podejście do sprawy Stanowskiemu oberwało się w jednym z programów od Michała Kołodziejczyka z Rzepy.
Z Wisły kpi się tam jeśli jest tylko okazja nawet na podstawie plotek nie do końca sprawdzonych (np. Peruwiańczycy na testach), nawoływano aby sportowo skończyć Burligę i wiele wiele innych przykładow które szkoda wymieniać.
Legię za żenujący list reklamujący Żyrę ledwie pogłaskano każdy inny klub za taką kompromitację w Europie Stano bez mrugnięcia okiem by rozsmarował... podobnie jak za świetną współpracę z Fluminense, który podsyła do Polski Ronanów i inne wynalazki...
Krytyka np Legii czy też działań wspomnianego Piekarskiego albo Bońka w większości polega na wytykaniu błędów w sposób konstruktywny aby w przyszłości na pewnych polach działać lepiej inni nie mogą liczyć na takie traktowanie i jedzie się z nimi bez trzymanki.
Wiem zaraz mi tutaj zacytujecie "Stokrotkę" z Tefałenu: jak pan se kupisz tv to będziesz tam transmitował co będziesz chciał...
Podobnie z portalami jakbym założył sobie swój to bym pisał co chciał...
Zgadza się ale nigdy się nie zgodzę na to żeby ktoś mi mówił że deszcz pada gdy ktoś bez pardonu w nie zawsze słusznie (albo w sposób przesadnie żenujący) pluje na moją Wisełkę....