Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2014, 21:16
palikot napisał(a):Wyświetl post
No to dawaj drzewo genealogiczne Stonogi i jeśli jest tak jak mówisz, to ci przyznaje rację od kopa

No napisałeś, że nie interesuje cię ich program wyborczy ideologia itp. ale na nich głosujesz, więc ciekawi mnie co do ciebie przemawia za tym, że uważasz, że po przejęciu przez nich władzy dojdzie do zmian? Rozumiem, że kluczem do wszystkich problemów w Polsce jest tylko obalenie rządu i przejęcie władzy? dobrze zrozumiałem, czy coś jeszcze się za tym kryje?
nie napisałem że nie interesuje mnie program , napisałem że ideologia i partyjniactwo nie jest najważniejsze, , liczy się co mają do zaoferowania dla ludzi, zwykłych ludzi , skończy się z promowaniem banków, sieci handlowych i korporacji , będą uczestniczyć w kosztach podobnie jak większość społeczeństwa, nie będzie świętych krów,prawo będzie dotyczyło także bogatych i ustosunkowanych,promowana będzie rodzina,wspierana będzie rodzina,na arenie międzynarodowej będziemy równorzędnym partnerem dla Niemców czy Francuzów, będziemy dumnym narodem z historią i tradycją , odbudujemy zniszczony przemysł, upomnimy się o naszą godność czyli Smoleńsk, rozliczymy afery , w końcu pokażemy kto jest kim w Polsce, można wymieniać długo ale czy to się uda i czy jest możliwe to zagadka