Wyświetl pojedynczy post
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2014, 17:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A mógłby mi ktoś jakoś łopatologicznie wytłumaczyć, co macie do tego Stonogi?
Stonoga jest bliskim przyjacielem lewaka Tymochowicza, który z kolei jest "ojcem" Leppera oraz Palikota w kampanii wyborczej w 2011 roku, bywał na lewackich demonstracjach w tym jednej z samym Ankiem Grodzkim. Na początku jak był hitem internetu powiedział wyraźnie, że nie zamierza zakładać żadnej swojej partii bo powinna być jedna KNP-RN, aby nie rozbijać elektoratu. Oraz zapowiadał, że lada dzień ujawni kwity na Millera i resztę komuchów.
Kwestia kwitów przycichła, bo Stonoga woli zwyzywać gliniarza, bawić się z Sokołowskim, podzwonić po paru instytucjach rzucając przy tym paroma k***ami... Ciekawe jakby na jego miejscu był Zawisza czy Bosak czy psy by im odpuściły hehe

Jak dla mnie zwykły szkodnik i według mnie typ sterowany odgórnie, który ma robić po prostu zamieszanie (jak widać na razie bez żadnych konsekwencji) i rozbijać prawicę (podbierając i tak mały elektorat antysystemowy, który głosuje na KNP lub RN), naiwniaki od razu poleciały za jego populizmem, wiec jak widać razem z Tymochowiczem są skuteczni w działaniu.

Cytat:
Zauważyłem, że wierchuszka wojskowa nie próżnuje. Na profilu Stonogi, aż roi się od fałszywych kont i opłacanych trolli mających wmówić gimbusom na których robią wrażenie plastikowe fury Stonogi i obrażanie policji, że Stonoga to jedyny sprawiedliwy wśród Narodów Świata. Banuje każdego, kto ośmieli się zapytać o Tymochowicza, Palikota i jego związków z lewicą.Ten lewak robi ludziom papkę z mózgu stosując przy tym manipulację pod bacznym okiem swojego mentora Tymochowicza. Stonoga działa według schematu, który to ująłem w jednym z zablokowanych postów. 1. Zdobądź zaufanie- rób akcje charytatywne itp. 2. Zdobądź popularność- skup wokół siebie zwolenników, mówiąc oględnie wyznawców . 3. Uwiarygodnij to co robisz. 4 Stań się w jakimś sensie autorytetem dla tych ludzi -dysonans poznawczy nawet jeśli wystąpi, to zostanie stłumiony wewnętrznym usprawiedliwieniem, że robimy dobrze, bo przecież opieramy się na autorytecie. 5. Załóż partię polityczną i obiecaj ludziom gruszki na wierzbie 6. Wyruchaj swoich wyborców i pij szampana dzięki pieniądzom swoich mocodawców, śmiejąc się przy tym z frajerów, którzy na ciebie głosowali i odebrali głosy innym anty-systemowym partiom. Ten facet jest łgarzem. Zapytany o ban mojego konta z którego zrobiono screen ( jest na ŻL i Wykopie ) stwierdził, że moja konto to jakiś hejt, które było nie używane od 10 miesięcy.Cały ten kabaret z Sokołowskim ( dług od samego poczatku akcji Stonogi był przedawniony, więc nie sciagalny. Frajerzy wpłacili 18 tys zł) , Rachoniem, zabawy z policją, rzekome materiały na lewicowych prominentnych baronów z SLD ( do tej pory nie pokazał rzekomych przelewów na nr kont bankowych Millera i reszty spółki) i ten facet nadal chodzi sobie po ziemi jakby nigdy nic się nie stało. Może być tak, że Stonoga to kolejny ''piesek'' wypuszczony przez wierchuszkę, aby zamotać w głowach młodemu elektoratowi. Ciekawe, czy Palikot- bis Stonoga rozliczył się z tego .

http://www.zw.com.pl/artykul/128913.html?print=tak
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 11.12.2014 o godz. 18:03.