Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2014, 15:57
fialo napisał(a):Wyświetl post
No i wygrał czerwony Jacek.

Ja zostałem w domu jednak. Usłyszałem w debacie dzień przed ciszą i nie zdążyłem napisać w temacie, że Lasota chce położyć na naszym stadionie sztuczną murawę i "wynajmować stadion krakowianom" - wybaczcie, ostatecznie mi ręce opadły. Jeden czerwony, a drugi kretyn.

W tym mieście będzie jak było - szaro, nijako, przeciętnie. Ale po wnikliwym prześledzeniu kampanii, jestem pewien, że z Lasotą lepiej by nie było.
Stadion od samego początku w zamysłach czerwonego Jacka miał być wynajmowany o czym wielokrotnie mówił ( ostatnio chciał wcisnąć tam Straż Miejską) więc nie wiem czym się oburzyłeś .Zresztą nie jest to żądna nienormalna sprawa biorąc pod uwagę że to miasto jest właścicielem obiektu i chce na nim zarobić. Natomiast podstawowym argumentem żeby KAŻDY Wiślak głosował przeciwko Majchrowi było to jak się zachowywał przy budowie stadionu olewając liczne oficjalne prośby,sugestie i głosy kibiców (w czym uczestniczyłem) które mogły uchronić stadion przed koszmarnym jego wyglądem więc argumenty które podałeś są bzdurne i zupełnie nieistotne.JM spierd...ił stadion kto wie czy nie z premedytacją a pojawiają się Wiślacy którzy wsparli go swoją nieobecnością na wyborach (pewnie były tez ciemne masy które na niego zagłosowały).
Jeszcze bym zrozumiał jakby kontrkandydat był takim Biedroniem albo Urbanem ale to był konserwatysta i prawicowiec czy się jego gęba komuś podoba czy nie. Inną też sprawą że kolejny raz objawiła się sytuacja że my Wiślacy nie jesteśmy jednością i nikt z rządzących miastem nie musi się z nami liczyć bo znajdą się pierdoły które mają swoje zdanie zgodnie ze starą polską maksymą że " racja jak dupa każdy ma swoją".
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując