Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2014, 10:26
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Niektórym z was to chyba się naprawdę coś na łeb rzuciło, że rzucają oskarżeniami. Co lepsze, okazuje się, że część oskarżających na meczu nie była.

Mówicie, że głównym problemem jest ....owaciejące społeczeństwo i wygodnictwo. Zgadzam się w 100%. Ale też zauważam nowy trend. Niektórzy wolą kupić bilet, napisać na forum, że ich nie będzie i szafa gra. Oczywiście jestem świadom, że większość tych osób naprawdę nie mogła przyjechać na mecz, ale ta mniejsza część jest po prostu wygodnicka. Po co takie osoby tutaj się udzielają? Nie byłeś? To nie pieprz o skandalu i słabej frekwencji, bo za przeproszeniem w du**e byłeś i g**no widziałeś.

Zrzucania winy na SKWK nie skomentuje, bo to jest naprawdę słabe. SKWK ma najwidoczniej w obowiązku chodzenie po mieszkaniach i wyciąganie jakichś ciotek w rurkach na mecz (bo tak, niestety i tacy pojawiają nam się na trybunie). Ja jestem zadowolony, bo mimo, że było nas mniej to doping jakościowo i "decybelowo" wyszedł dużo lepiej niż na meczach ze stołecznym klubem i sąsiadką. Jeśli jakość i organizacja na C ma być lepsza to niech będzie te 3tys ludzi. Komuś kto siedzi na np. E radziłbym się nie wypowiadać, skoro nie zna realii innej trybuny. Robienie atmosfery, a siedzenie i jedzenie kiełbasy to coś zupełnie innego.
1) racja
2)Na Legie jak był komplet tydzień przed to wyciągali... to teraz nie mogą na słabsze mecze?
3) Już abstrahując do logiki tego stwierdzenia, to w sobotę był doping kiepski tak, że niektóre mecze pucharu ligi mi przypominał. Jak uważasz, że atmosfera meczów gdzie przychodzi 30 tys + szczelna klatka jest gorsza od 10 tys z młynem gdzie jest ledwo w 1/3 jest wypełniony to proszę cię nie pij tyle Ja wiem, że na fazie świat jest dla niektórych piękniejszy
4) A jak ktoś ma wzrok by określić realia innej trybuny i widzi, że środek niepełny boki tylko w połowie wypełnione a skrajne są zupełnie puste to ma się nie wypowiadać, że sektor prawie pusty? A niby czemu?
5) Nie szukajcie wymówek.... idziemy za trendem reszty kibicowskiej Polski i co by nie powiedzieć też sąsiadki(oczywiście w innej skali) - obniżamy kibicowsko loty i tyle... bawimy się w lanserkę, zamiast pokazywać siłę i dyscyplinę, zobaczymy ile na Amikę przyjdzie.
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.11.2014 o godz. 10:30.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując