Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2014, 23:08
s1mone napisał(a):Wyświetl post
bla, bla... Ale co ja tam wiem.
No właśnie rzecz w tym, że nic nie wiesz. Po pierwsze przyczyną protestu była solidarność z kibicami którzy dostali zakazy, a nie duma, po drugie i ten argument do mnie również przemawia, pozbycie się złego menadżera i zastąpienie go lepszym, jest z korzyścią dla klubu. Teza że były prezes miał tylko zły pijar, oznacza w istocie że nic nie wiesz.

Dobry menadżer ma budować wokół zarządzanego biznesu dobry klimat i podejmować dobre względem jego decyzje, a nie podpisywać umowę z UFA, przegrywać sprawy prawne, jedna po drugiej i w dodatku zniechęcać potencjalnych inwestorów opowieściami o "swołoczy", trzeba być ślepcem aby pisać że ex prezes to tylko zły pijar, ale do kogo ja to piszę

Lukasz
Z tego co wiem była to propozycja, ale jak już wspomniałem nie moja rzecz, nie ja ją zgłaszałem nie ja się muszę z niej tłumaczyć.

Mój świat jest realny, Twój to wyłącznie fikcja ..
Skąd niby wiesz że zwolnienie Bednarza miało być trochę później, co to znaczy trochę .. równie dobrze mógłby być prezesem jeszcze wiele kolejnych lat.. sam rozpoczął wojenkę karząc niewinnych kibiców, ale do Ciebie widać nic nie dociera.. Ty to masz świat urojeń .. w którym tylko Ty znałeś czas kiedy miał odejść JB, pewnikiem wiedziałeś to lepiej od właściciela ..no nie mam pytań
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.11.2014 o godz. 02:26.
Odpowiedz cytując