|
Bracie, tu nie ma co oburzenia prezentować, tych łajdaków trzeba się wyrzec. Ja wiem, że każdy popełnia grzeszki, nie ma partii ani ludzi idealnych, do każdego się można o coś dowalić ale jak już zostaje odkrytych tyle kart - afera taśmowa, przecież od razu było wiadomo, że oni będą tylko gadać i nic nie zrobią, emerytury dla żydów, popieranie banderowców i pozdrawianie ich słowami, przy których ginęli Polacy, teraz afera z wyborami i wiadomo, że też na gadaniu sie skończy + odcięcie sie od ludzi protestujących - to wszystko już jest jasne.
Wiadomo już dlaczego oni od 25 lat, czy jako PiS od lat około 10 nic nie mogą zdziałać, po prostu nic nie chcą zdziałać. Do tego obrażają się jak się ich nazywa oszołomami, moherami czy sterowaną opozycją a przecież to nikt inny jak środowisko PiS wszędzie widzi ruskich agentów itp, wszędzie to znaczy w jakichś ruchach / ludziach, którzy tez są opozycją względem PO i ogólnie Okrągłego Stołu.
A nie zastanawia Cię przypadkiem dlaczego w wyborach na prezydenta ma startować jakiś nieznany szerzej Pan z Twojego awatara? Kurde... akurat teraz jak ciągle PO traci a PiS zyskuje ot dają na te wybory jakiegoś no name'a? Co to w ogóle ma być? Dlaczego dają tego typa? Bo robią wszystko żeby tylko nie wygrać wyborów i przypadkiem całej władzy nie zgarnąć bo się nagle okaże, że się rządzi a nie się jest opozycją.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|