Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2014, 20:12
milosz napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze (za SV) kupiono tylko 3 piłkarzy (mowa o jego autorskich pomysłach) ..i tak.. sprzedano Meliksona, Genkowowi nie płacono, wiec odszedł za JB za darmo.. a Jovanović jak wiemy ma zdrowotne problemy.. Resztę piłkarzy wypożyczonych i z kartą w ręku nie sprowadzono do sprzedaży, tylko pod wynik sportowy i ten uzyskano nadspodziewanie dobry, jak dla mnie bardzo dobry, MP i najlepszy wynik w europejskich pucharach od 9 lat Wisły Kraków ..ja to doceniam.
docenimy to będąc w I lidze?

a co za różnica czy kogoś kupiliśmy, czy wzięliśmy z kartą w ręku płacąc za podpisane sporą sumę + prowizja dla menagera? można było zrobić lepsze transfery? bez dużej wyobraźni powiem, że można było. Co robił Lamey który nie grał przez rok w piłkę? można było zrobić transfery nie zadłużając klubu po uszy? można było kupić graczy z Białorusi, Chorwacji czy Czech za dużo niższą gażę, ale oczywiście lepiej było dać wysokie kontrakty znajomym Holendrom.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Ponoć teoretycznie zakładał.
Tak zakładał że w wyniku tego możemy stanąć na krawędzi degradacji do I ligi.

I nie, nie jestem czarnowidzem. Nie chciałbym być natomiast w skórze obecnie zarządzających klubem osób (oraz przyszłych), bo czeka ich ciężka czarna robota. Trudno być nawet optymistą, że bez sypnięcia z kasy od TF cokolwiek uda się zrobić.
Odpowiedz cytując