0 22 napisał(a):

Robimy transfery gotówkowe. Wyprzedaży nie będzie, raczej sprzedadzą tylko Żyro o ile odzyska formę, bo ostatnio jest chujowy. Naszej płynności finansowej nie pogorszy brak IV rundy, bo zakładaliśmy LE, i co najważniejsze z fazy grupowej wyjdziemy. Pobożne życzenia generalnie. A poza tym będą też transfery do klubu. Wystarczy żeby były na poziomie Dossy czy Dudy.
Tak, tak fart, sędziowie. Tylko biednym wiatr w oczy. O jak mi przykro 
Odjeżdzamy i tyle czy się to komuś podoba czy nie.
|
Ty serio myślisz, że zadłużony po uszy Walter odstąpi wam 30 mln zł straty na was co roku przez 6 lat?

Zapomnij. Dlatego nie robicie transferów gotówkowych, nie stać was na Boruca, ani nawet na Paixao... bierzecie gości za pół darmo a niby macie budżet 115 mln

Trochę to mało spójne. Moim zdaniem zwykły marketing, czyli coś w czym jesteście naprawdę dobrzy. Leśny z kolegami to cienkie bolki jeśli chodzi o kasę. Wasza Legia jest na bank wystawiona na sprzedaż, bo oni nie są w stanie tego utrzymać na dłuższą metę tym bardziej w polskim systemie podatkowym, uwzględniając tak szeroką kadrą i kosztami z nią związanymi. Trochę nie za bardzo chcecie chyba skumać i zamiast pierdzielić o odjeżdżaniu, to skupcie się lepiej na cieszeniu się tym co macie, bo my swego czasu mieliśmy lepszą sytuacje o wiele i też tak mówiliśmy.
Póki co wygrać ligi na stojąco jak to Wisła kilka lat temu robiła - nie potraficie, więc zluzujcie trochę
!!IRIVER!! napisał(a):

|
Nie oglądałem meczu z Lokeren, więc oceniać go nie będę. Z Turasami zagrali słabo, ale każdy kto by tam pojechał z polskich ekip, dostałby w......., mimo wyniku trzeba uczciwie przyznać, że Trabzon to inna półka i będę bardzo zaskoczony jeśli nie ograja Legii w Warszawie.
|
Dowartościowujesz się w ten sposób, czy dołujesz?
Cytat:
|
Co do meczu z Lechem, oni sami przyznali że zaspali, dali sobie wbić dwa głupie gole,
|
Każdy tak mówi.
Z klasyki jest jeszcze: "Nie wiemy co się stało", "Musimy coś zmienić" ,"Przepraszamy kibiców"
Cytat:
|
ale jak przyszło co do czego to zrobili swoje i doprowadzili do remisu.
|
albo im sędzia zrobił swoje... uznał bramkę z metrowego spalonego, albo pól metra zza linii,
ps. po meczu przewrotnie mówili, że ciężko im się grało
Cytat:
|
Wierz mi albo nie - nie jestem fanem stylu gry Legii, napiszę więcej - tak sędziowie wydatnie im wielokrotnie pomogli w odniesieniu zwycięstw, a ja sam podobnie jak większość tego forum szydzilem z zamieszania z Celtikiem, ALE nie sposób jest nie docenić tego, ze nauczyli się grać na wynik, wytrzymują presję, a jak trzeba to będą wygrywać, podobnie jak wiosną tego roku.
|
No w tej lidze wytrzymać presje to jest po prostu hardcore

a na poważnie uznanie to można mieć do ekip, które są bidne jak mysz kościelna... Górnik, Ruch, czy inne. U nich mimo wszystko z takim budżetem i z taką kadrą powinno być to standardem, więc nie ma się co zachwycać. Póki co presji nie wytrzymują kierownicy drużyny. Wstyd i to jeszcze tak skomleć w UEFA. Nie widziałem skomlenia po bramce z metrowego spalonego. Moralność tylko w jedna stronę... warszawską.
Cytat:
|
Żenujące tym bardziej ze wraca skompromitowany w kadrze Waldek King.
|
Raczej kompromitują się ci co ciągle uważają jeszcze pół piłkarskiej Europy za Amatorów, 1/4 za tych co spokojnie musimy ograć i 1/4 z którą możemy powalczyć

Piłka to nie siatkówka i małysz... Piłkę nożną traktuje się w Europie poważnie w przeciwieństwie do naszych narodowych sportów leczących kompleksy. Na piłkę w Europie łoży się olbrzymie pieniądze i nikt nie pozwoli sobie, żeby jakieś polaczki, co zarabiają max 200 tys euro w lidze ogrywali potentatów i wygrywali mecze z kadrami gdzie ligi nam odjechały na lata.
p.s Jeśli chodzi o piłkę reprezentacyjną to wszyscy jesteśmy Warszawiakami. Myślimy że jesteśmy najfajniejsi a tak naprawdę nie potrafimy liczyć kartek
Cytat:
|
Kto następny w kolejce? Tarasiewicz, Podolinski i stawiam trochę na wyrost - nasz Franciszek.
|
A czy to ważne?
MWK napisał(a):

|
Tak, wszyscy się mylą.. Ale wciskanie, że ręka nie była ręką w programie na podsumowanie kolejki, prawie 48h po meczu to już są jaja. Od lat oglądam kontrowersje i ewidentnie widać, że p. Sławek ma problem z Wisłą. Żadnej kontrowersji nie potrafił ocenić obiektywnie. Założyłem się ze znajomym z którym lata gramy w piłę, że dzisiaj będzie podobnie. Dobre piwko mam.
|
Chyba po aferze Fryzjera naprawili błędy i mafia działa teraz uważnie, wyprzedając swoje oczekiwania.
Tak ustalili sobie przepisy, żeby sędzia ze wszystkiego był wstanie się wytłumaczyć co by nie zagwizdał, nie dając pretekstu do podejrzeń.
Przykład. Karny podyktowany przez sędziego za tą samą sytuację oznaczałaby dla pana Sławka uwaga..."błąd techniczny"... skutkujący przewinieniem, co wiele razy z jego ust w podobnych sytuacjach padało. Teraz pewnie coś szczekał(nie oglądałem), że piłkarz miał naturalnie ręce i nie miał nad tym kontroli itp. Tak samo jak z tymi spalonymi o pół buta. Jak odgwizdał to był, jak nie odgwizdał, to z duchem sportu

Jeszcze coś muszą zrobić z metrowymi spalonymi i piłkami wychodzącymi pół metra za linie...