Barti napisał(a):

Być może temat poruszany jest już w innych wątkach, ja wybieram chyba ten wydaje mi się najodpowiedniejszy. Za oficjalną stroną: "Wszystkich kibiców Białej Gwiazdy zawiadamiamy, iż trwają rozmowy z władzami miasta Myślenice oraz z przedstawicielami klubu – Dalin, które mają na celu umożliwienie drużynie trenera Macieja Musiała gry na stadionie myślenickiego klubu przy udziale publiczności."
Nie wiem jak Wy ale ja p...lę takie coś. Dom Wisły jest przy R22 a nie z całym szacunkiem i bez urazy w jakichś Myślenicach. W tych kwestiach aspekt finansowy nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Baza treningowa - tak, mecze k..a NIE!
Sorry za "przecinki" ale mnie to naprawdę wnerwia
|
domem Wisły jest R22, ale granie bez kibiców jest tym bardziej bez sensu
w kwestii bankructwa klubu aspekt finansowy tez nie ma żadnego znaczenia? do każdego meczu rezerw trzeba dołożyć w tej chwili + 5 tyś złotych, w Myślenicach nie dość że będą go mogli zobaczyć kibice to wyjdziemy jeszcze na tych spotkaniach co najmniej na 0. Ktoś powie że to 'drobne', ale ziarnko do ziarnka ... a poza tym zawsze można wyjść do klubu z inicjatywą sponsoringu, jak się komuś nie podoba. Lata zaniedbań i mamy sytuację jaką mamy. Poza tym kiedys rezerwy grały już w Myślenicach i nikt nie widział w tym problemu.