Wyświetl pojedynczy post
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2014, 09:57
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Gdybym miał ochotę uzewnętrzniać swoje przemyślenia na temat sytuacji w klubie produkowałbym się w "Nibylandii". Dawno z tego zrezygnowałem bo istnieje tam świat czarno-biały i nie ma nawet 3% miejsca na argumenty merytoryczne. Tam się albo "kocha" Bednarza albo go nienawidzi. Tam można sobie udowadniać kto jest bardziej "kumaty"- zresztą już chyba tylko wybitnie kumaci tam się produkują.
Tu jest temat dotyczący konkretnego meczu i zadałem z czystej ciekawości jedno pytanie, na które nikt przynajmniej na ta chwilę nie udzielił mi odpowiedzi.
Proszę bardzo. Dwa posty z forum Lechii.
1) DOPING nie zagłębiam się w szczegóły tego tematu bo mi się nie chcę ale fajnie Wisła protestowała, zero dopingu U nas jak przyjadą to zawsze mega spinka, doping lepszy dla nich, słowem piknik. A dzisiaj... przepychanki na boisku, gwizdy, w 2. połowie ani razu nie słyszałem kibicowania LG. Brawo!
2) Dodam jeszcze ze ja będę wyciagal wnioski dopiero po 2 nastepnych meczach. Dlaczego? bo one musza byc w 100 % wygrane... jezeli nie beda, to pokze wiele.
Co do trybun na Reymonta. Zadawalem sobie pytanie... WTF? Ciagle gwizdy na naszych, smiechy przy zepsutych akcjach, co chwile krzyczenie ''jeszcze jeden''. Rozumiem ze prawdziwych fanatykow nie bylo, zorganizowanego dopingu rowniez ale nawet pikniki powinny wiedziec jak sie zachowac. Ale niestety u nas w meczach Lechia-Wisla zawsze Wisla ma doping prawie jak u siebie..
Odpowiedz cytując