DysoN napisał(a):

|
No dobra, sprobujmy to ogarnac, choc nadzieji juz duzej dla Ciebie nie ma skoro upierasz sie byc az tak slepym.
|
Cytat:
|
Pierwsze zdanie, pierwsza bzdura. Twoj arogancki styl wypowiedzi, lekcewazenie i ublizanie kibicom po szalu ma miejsce nie od dzis i nie od wczoraj. Jestes w tym dosc konswkentny, jakbys musial sam sobie udawadniac ze ciagle masz racje.
|
Nie ubliżam kibicom po szalu. Nie uważam, za kibiców po szalu osób które z premedytacją i świadomie aprobują niszczenie klubu i nazywam takie działanie po imieniu (jak tutaj: debilizm). Tak jak ty nazywasz debilem tego kto rzuca race(ja również) tak ja wyżej wymienione święte krowy tak nazywam). Jeśli uwzględnisz w jakiejkolwiek mojej wypowiedzi brak logiki to przedstaw argumenty świadczące o tym, a nie wyrywaj z kontekstu epitety, które serwuję paru twardomyślącym, którzy próbują mieszać.
Cytat:
|
To juz doprawdy smieszne. Ty myslisz ze ja czy inni (za wszystkich glowy nie dam bo nie pytalem) chodza na mecze zeby zrobic na zlosc SKWK? Toz to jest piramidalna bzdura! Na mecze ludzie chodza bo sa od lat kibicami, kochaja to co robia i chwala im za to. SKWK moglo by dla nich pewnie w ogole nie istniec i wiekszosc by nie rozpaczala.
|
W którym momencie napisałem że ty i wszyscy kibice przyszli na mecz, bo są anty bojkot i anty SKWK?
Napisałem tylko, że wszyscy są debilami co potraktowali z aprobatą tą marną frekwencję, bo dla kibica powinna być sprawą honoru, żeby brać Wiślacka była wielka nie tylko w gadkach na forum, ale też i na stadionie. Nie napisałem natomiast, że wszystkich frekwencja zachwyciła, myślę, że to nie prawda, myślę że takich było zdecydowanie więcej, jak i również nie napisałem, że ty byłeś w tej grupie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Cytat:
I w imie tego honoru i szacunku kibicow nazywasz debilami (co moderator litosciwie wycial juz) a stek wyzwisk pod aderesem Bendarza, malowanych anonimowo noca w osrodku w Myslenicach jest honorowy i pelen szacunku. Nie chce go bronic bo sam widze ze niewiele idzie dobrze ale takie metody przede wszystkim swiadcza o bojkotujacych.
Chodze na mecze juz ponad 10 lat. Widzialem wiele wspanialych zwyciestw jak i wiele bolesnych porazek. I chodze bo lubie, czy to tak trudno zrozumiec? Chodzilem rok, dwa, piec lat temu gdy nie bylo protestu. Ideologie mozesz miec, bojkotowac sobie mozesz, tak jak i ja moge sobie chodzic na mecze i kibicowac.
Ka
|
Jak można traktować z szacunkiem ludzi, którzy cieszą się, że podano Fr. 5700? Nie przypominam sobie, jak były derby czy mecz z Legią, czy mecze gdy Fr. była 12-15-17 tys ludzi, żeby dół E klaskał a w TV było słychać "hurraaa" a spiker dziękował wam, że jesteście z "nami" (czyli nie "z nimi"). Jestem przekonany, że ci co tak się podniecili, chcieli tym samym dać pstryczek w nos SKWK i bojkotującym, bo jak inaczej tą reakcję wytłumaczysz? Nie widziałem w niej żadnych znamion miłości do Wisły, bo ktoś kto kocha Wisłę nie cieszy się z frekwencji 5700, nawet gdyby taka była.
Cytat:
Kibicow bylo ponad 5000 i bylo widac ze jest wiecej porownujac do meczu z Piastem. Wiec wsadz sobie w buty swoje szacunki. Oficjalna frekwencja jest raczej prawdziwa. A co do resztyu to ty dalej swoje. Nigdy nie przychodzilem na mecze dlatego ze prezesem jest Kowalski czy Nowak, dlaczego mialbym to teraz robic ? To ze SKWK postawilo sie w takiej sytuacji ze nie beda rozmawiac dopiki Bednarz jest prezesem to tylko swiadczy o braku inteligencji tych ktorzy te decyzje podejmowali. Sami siebie postawili pod sciana.
|
Dobra daruj sobie rady ludziom jak nie masz pojęcia o technikach negocjacyjnych, teoriach gier, już nie mówiąc, że nawet nie wiesz kto negocjuje z ramienia SKWK kim jest itp. a tym bardziej nie wiesz, jakie są kuluarowe realia.
Cytat:
|
Tak wiec poklepujcie siebie dalej po plecach, mowcie ze pewnie wszystko sie kiedys znow ulozy i marginalizujcie dalej. A jak juz Bednarz pewnego dnia odejdzie (przypuszczalnie z powodow, ktore z waszym protestem nie maja nic wspolnego) to wtedy odtrabicie wielkie zwyciestwo i łaskawie znow zaczniecie chodzic na mecze.
|
Mnie nie interesuje, czy Bednarz odejdzie dziś czy za rok. Mnie nie interesuje kto będzie zarządzał klubem dziś czy jutro, czy za rok. Ja chcę jako kibic być traktowany z szacunkiem i moje potrzeby również. I tyle.
Matejas_ napisał(a):

|
Ja uważam za takich tych, którzy nie potrafili wprowadzić na R22 w ostatnich latach bardziej ambitnych przyśpiewek jak "jesteśmy dumą tego miasta..." i "jazda, jazda, jazda..." bo jazdę to można mieć na wiejskim przytupie w przytkowickim klubie Energy2000. Ale widać "kółko różańcowe" otoczyło się ludźmi prezentującymi ten sam poziom, dlatego w swoim towarzystwie świetnie się bawili, do czasu...
|
Serial trwa: Teraz ty:
Skoro uważasz, za tak chujową kreatywność, tych co wymyśli te przyśpiewki, to czemu sam nie wszedłeś na wyżyny i nie wymyśliłeś lepszych? przecież to takie łatwe i tak inteligentna osoba jak ty napewno by wymyśliła coś bardziej oryginalnego
Cytat:
|
Dobrze, że wśród "jazdowiczów" idiotów nie brakuje, co więcej... sama inteligencja i intelektualiści!
|
W każdej większej grupie są idioci, to normalne.
s1mone - tobie też radzę ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, bo wyciągasz z moich postów zbyt pochopne wnioski