Wyświetl pojedynczy post
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2014, 07:03
No dobra, sprobujmy to ogarnac, choc nadzieji juz duzej dla Ciebie nie ma skoro upierasz sie byc az tak slepym.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Nie nie muszę się dowartościowywać.
Pierwsze zdanie, pierwsza bzdura. Twoj arogancki styl wypowiedzi, lekcewazenie i ublizanie kibicom po szalu ma miejsce nie od dzis i nie od wczoraj. Jestes w tym dosc konswkentny, jakbys musial sam sobie udawadniac ze ciagle masz racje.

Uważam, że ten kto idzie na mecz tylko dlatego, żeby pokazać coś drugiej stronie, zrobić na złość SKWK i bojkotującym to jest debilem. Ja nazywam rzeczy po imieniu i tyle. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja idę na stadion jakiś prezesina wykorzystuje mnie do swojej walki o swoje interesy, które odbiegają wspólnego interesu i jeszcze miałbym klaskać za to. To jest debilizm w czystej postaci.
To juz doprawdy smieszne. Ty myslisz ze ja czy inni (za wszystkich glowy nie dam bo nie pytalem) chodza na mecze zeby zrobic na zlosc SKWK? Toz to jest piramidalna bzdura! Na mecze ludzie chodza bo sa od lat kibicami, kochaja to co robia i chwala im za to. SKWK moglo by dla nich pewnie w ogole nie istniec i wiekszosc by nie rozpaczala.

Pierwsza rzecz. Nie nie robimy na złość drużynie. Prezentujemy tylko reakcję na działania ludzi którzy stwierdzili, że pewne zasady poszanowania czyjeś wolności, szacunku i honoru można użyć jako papier toaletowy w kiblu.
I w imie tego honoru i szacunku kibicow nazywasz debilami (co moderator litosciwie wycial juz) a stek wyzwisk pod aderesem Bendarza, malowanych anonimowo noca w osrodku w Myslenicach jest honorowy i pelen szacunku. Nie chce go bronic bo sam widze ze niewiele idzie dobrze ale takie metody przede wszystkim swiadcza o bojkotujacych.

Druga sprawa, To jak ty sobie motywujesz czemu przychodzisz na mecze mam w dupie. Twoja sprawa. Ale jak nazywasz siebie kibicem i na mecz przychodzisz z nienawiści do innej grupy kibiców to zaprzeczasz wszystkim wartościom jakie cechują kibica Wisły.
Chodze na mecze juz ponad 10 lat. Widzialem wiele wspanialych zwyciestw jak i wiele bolesnych porazek. I chodze bo lubie, czy to tak trudno zrozumiec? Chodzilem rok, dwa, piec lat temu gdy nie bylo protestu. Ideologie mozesz miec, bojkotowac sobie mozesz, tak jak i ja moge sobie chodzic na mecze i kibicowac.

Dziś w tej 4 tys. grupie, idiotów takich było dosyć sporo. Więc nie .......cie, że wy przyszliście z miłości dla Wisły. Tym gestem pokazaliście, że przyszliście dla tego, że jesteście nastawieni anty do kibiców bojkotujących i wspieracie działania tego s.....ysyna pajacka, bo on was wykorzystuje do swojej polityki, która prowadzi klub w dółw. Więc kolego nie wciskaj ciemnoty. Klaszczcie mu dalej, rób co chcesz, tyko mi nie pier.dol że ty robisz to dla dobra Wisły, bo robisz to wiedząc, że dajesz poparcie komuś komuś kto niszczy klub.
Kibicow bylo ponad 5000 i bylo widac ze jest wiecej porownujac do meczu z Piastem. Wiec wsadz sobie w buty swoje szacunki. Oficjalna frekwencja jest raczej prawdziwa. A co do resztyu to ty dalej swoje. Nigdy nie przychodzilem na mecze dlatego ze prezesem jest Kowalski czy Nowak, dlaczego mialbym to teraz robic ? To ze SKWK postawilo sie w takiej sytuacji ze nie beda rozmawiac dopiki Bednarz jest prezesem to tylko swiadczy o braku inteligencji tych ktorzy te decyzje podejmowali. Sami siebie postawili pod sciana.

Tak wiec poklepujcie siebie dalej po plecach, mowcie ze pewnie wszystko sie kiedys znow ulozy i marginalizujcie dalej. A jak juz Bednarz pewnego dnia odejdzie (przypuszczalnie z powodow, ktore z waszym protestem nie maja nic wspolnego) to wtedy odtrabicie wielkie zwyciestwo i łaskawie znow zaczniecie chodzic na mecze.
DysoN
Odpowiedz cytując