Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2014, 08:54
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Większych bredni nie słyszałem. Nie wiem czy pamiętasz mecz Twojego bohatera z początku zeszłego sezonu, kiedy puścił Miśkiewicz jeszcze większą szmatę strzeloną przez BB9(l.23) w 90 minucie w meczu z Jagą?!

Nie wiem czy pamiętasz z zeszłego sezonu mecz wyjazdowy w Chorzowie, kiedy FS7(l.23) ośmieszył Miśka strzałem z rzutu wolnego?!

ps. Fakty - są tendencyjne i wybiórcze, nie oglądam i nie czytam w przeciwieństwie do innych na tym forum.

Kolega nigdy nie stał w bramce nawet, bo jak na podwórku grali w piłkę mama kazała mu trzeć chrzan. Ale z okna nieraz widział jak chłopaki grają...
Posłuchaj Bednarzofilu. Po pierwsze grzeczniej, bo zapewniam Cię ze w świecie realnym nie byłbyś tak wszczekany jak przez kabel. Ale z jednym masz rację. Na bramce nie stałem. Tam dawalismy zawsze największego frajera. Myślę, że faktycznie możesz coś o tym wiedzieć

Jak Miśkiewicz popełnił błąd przy uderzeniu Starzyńskiego, to Buchalik przy Podgórskim się skompromitoował. Neuer by tego starzynskiemu nie wyciągnął. Powtórzę jeszcze raz. Jacek Bednarz odpuścił dobrego bramkarza, w dodatku Wislaka na rzecz ligowego slabeusza, ciężko się dziwic ze się kibicom ta zmiana nie podoba. Buchalik mógłby od biedy być zmiennikiem Miśka. Co najwyżej. Ale dobra "dajmy mu czas"
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując