Matejas_ napisał(a):

Większych bredni nie słyszałem. Nie wiem czy pamiętasz mecz Twojego bohatera z początku zeszłego sezonu, kiedy puścił Miśkiewicz jeszcze większą szmatę strzeloną przez BB9(l.23) w 90 minucie w meczu z Jagą?!
Nie wiem czy pamiętasz z zeszłego sezonu mecz wyjazdowy w Chorzowie, kiedy FS7(l.23) ośmieszył Miśka strzałem z rzutu wolnego?!
ps. Fakty - są tendencyjne i wybiórcze, nie oglądam i nie czytam w przeciwieństwie do innych na tym forum.
Kolega nigdy nie stał w bramce nawet, bo jak na podwórku grali w piłkę mama kazała mu trzeć chrzan. Ale z okna nieraz widział jak chłopaki grają...
|
Posłuchaj Bednarzofilu. Po pierwsze grzeczniej, bo zapewniam Cię ze w świecie realnym nie byłbyś tak wszczekany jak przez kabel. Ale z jednym masz rację. Na bramce nie stałem. Tam dawalismy zawsze największego frajera. Myślę, że faktycznie możesz coś o tym wiedzieć
Jak Miśkiewicz popełnił błąd przy uderzeniu Starzyńskiego, to Buchalik przy Podgórskim się skompromitoował. Neuer by tego starzynskiemu nie wyciągnął. Powtórzę jeszcze raz. Jacek Bednarz odpuścił dobrego bramkarza, w dodatku Wislaka na rzecz ligowego slabeusza, ciężko się dziwic ze się kibicom ta zmiana nie podoba. Buchalik mógłby od biedy być zmiennikiem Miśka. Co najwyżej. Ale dobra "dajmy mu czas"