Wyświetl pojedynczy post
Dzord
Banita

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2014, 10:37
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Typowa logika leminga Jak dodam, że i Tusk jest dla mnie straszny to wtedy będę nielemingiem zachowującym się jak osoby identyfikujące się z PISem?

Jeżeli nie uargumentujesz to można by Cię o owczy pęd posądzić jednak z argumentami w tym przypadku nie ma najmniejszego problemu. Natomiast dlaczego niby Kaczyński jest straszny? To wiedzą tylko lemingi i ci co mają za uszami.

york09 napisał(a):Wyświetl post
Czerwoni, zieloni, ryży lub kaczor, zagłosuje na każdego z nich jeżeli przedstawi plan naprawy gospodarki ale taki z konkretami. A nie typu bilion kładę na stół jak wygram.
Chcę usłyszeć np. obniżę bezrobocie bo zrobię to i to. Samo słowo typu obniżę bezrobocie lub skrócę kolejki do specjalistów mnie nie ruszają. Za stary jestem na te wzniosłe hasła.
Dzordzie a co ciebie do Jarka przekonało? może emerytury od 65 lat, przecież on sam z tego nie chce skorzystać więc coś tu śmierdzi.

Pamiętasz zieloną wyspę ? I resztę "programu" Minęło siedem lat i co? Taśmy pokazały co. Jedyny cel to robić wszystko żeby tylko PiS nie wygrał, a reszta to h.., d.... i kamieni kupa. Planują szef służb i szef NBP. W takiej sytuacji tylko PiS bo najbardziej się go boją. Każdemu kto nie interesuje się polityką, a to duży błąd, taki argument powinien wystarczyć. Kolejny to smoleńsk. Zginęło dwóch prezydentów a obecna ekipa wrak pojechała badać po trzech latach. Przecież to kryminał, gdyby nie Macierewicz i Polscy naukowcy nie była by znana nawet godzina katastrofy. Nie wspominam o kwestiach światopoglądowych, bo tu dla PiS nie ma żadnej alternatywy. I żeby się nikomu nie wydawało, że uważam PiS za szczyt politycznej ewolucji. Wśród ślepców, wyrosłych na nocnej zmianie pasożytów, jednooki, czyli mający choćby odrobinę troski o dobro wspólne, musi być królem. Inaczej nawet kupy kamieni nie będzie.
Ostatnio edytowane przez Dzord : 26.07.2014 o godz. 10:44.