Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2014, 10:37
milosz napisał(a):Wyświetl post
Grantar
A mnie bawi Kol. stójkowy (od stania na straży i ochrony w netcie JB, wyłącznie), że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy tym co się pisze jednak anonimowo w netcie, tym co jest "na mieście", itd., a normami które powinien przestrzegać Prezes Wisły Kraków na konferencji prasowej, w kontekście tego iż ma kogoś w d., notabene później cytowany w głównym wydaniu Wiadomości TVP1 (w wiad. sport.), kompromitując w ten sposób, nie tylko siebie, ale i klub.
A propos ..jest łysy, grał najdłużej w L, no to określenie "łysy legionista", jest tylko konstatacją faktów.

A co do meritum, to chcesz tych kibiców np. z C na stadionie, czy ich nie chcesz, bo się już pogubiłem, a pytanie to dotyczy wszystkich miłośników "łysego legionisty" w Wiśle Kraków.
Ja dla przykładu wiem czego chcę, wywalenia JB i zmian w SKWK, oczywiście zmian na lepsze.
1. stójkowy ? - stara zasada jak się nie ma argumentów wali się złośliwymi epitetami
2. oczywiście widzę różnicę między netem a konferencją prasową .... ale bez przesady ... wiadomo że Bednarz stosuje retorykę "ostrej ręki " i odbiór takiego prezesa "walczącego ostro o kulturę na stadionie" (w cudzysłowach) jest przez 90% odbierany pozytywnie, zwłaszcza przez nie będących w temacie.
3. przyjmując twój tok rozumowania jeśli byłeś 15 lat temu pracownikiem urzędu i masz nadwagę to mam cię nazywać grubym gryzipiórkiem ? .... elegancko ? a tak a propos chyba jednak Bednarz najdłużej związany jest z Wisłą
4. oczywiście chcę aby stadion był pełny i nie tylko dlatego że zależy mi na finansach Wisły ale dlatego że w tym wszystkim najważniejsza jest atmosfera meczu .... ale jakieś ograniczenia trzeba stosować, zakazów dot. rac i kar finansowych oraz zamykania stadionu nie wymyślił Bednarz jeśli zaczął działać restrykcyjnie to w celu uniknięcia kar i pokazania że dba o porządek tak aby nie zamknięto stadionu na dłużej ........ ukaranie grupowe było błędem ale alternatywą było nie karanie nikogo ........
Teraz o ile wiem każdy na stadion może wejść.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 26.07.2014 o godz. 11:54.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując