Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2014, 09:52
Grantar
A mnie bawi Kol. stójkowy (od stania na straży i ochrony w netcie JB, wyłącznie), że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy tym co się pisze jednak anonimowo w netcie, tym co jest "na mieście", itd., a normami które powinien przestrzegać Prezes Wisły Kraków na konferencji prasowej, w kontekście tego iż ma kogoś w d., notabene później cytowany w głównym wydaniu Wiadomości TVP1 (w wiad. sport.), kompromitując w ten sposób, nie tylko siebie, ale i klub.
A propos ..jest łysy, grał najdłużej w L, no to określenie "łysy legionista", jest tylko konstatacją faktów.

A co do meritum, to chcesz tych kibiców np. z C na stadionie, czy ich nie chcesz, bo się już pogubiłem, a pytanie to dotyczy wszystkich miłośników "łysego legionisty" w Wiśle Kraków.
Ja dla przykładu wiem czego chcę, wywalenia JB i zmian w SKWK, oczywiście zmian na lepsze.

GregorTS
Moja odpowiedź na Twój post jest powyżej, bo zmian w poczynaniach kibiców też chcę, również dotyczy to SKWK i tych co są poza nim, zakładam, że wybryki dotyczą różnych fanów Wisły i tych niezrzeszonych też, ale ..ale rzecz jest w metodach, czyli ..przypadkiem post poniżej to ilustruje. Nadmierna opresyjność, np. zamykanie stadionów, sektorów, karanie zbiorowe, często niewinnych, powiększa, a nie ogranicza złe zjawiska, stąd JB moim zdaniem szkodzi i na tym polu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.07.2014 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując