Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2014, 18:06
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Wiele wypowiedzi na forum wskazuje, że spora grupa kibiców chciałaby robić na stadionie, co chce, jak chce i kiedy chce. I każdą ingerencje traktuje, jako zamach na własną wolność oraz święte zasady jedynych i słusznych kibiców Wisły. Wyjaśnij, proszę, na czym miałoby polegać zrozumienie tej strony?
Ja bym chciał, żebyś sprecyzował co oznacza, że "spora część kibiców na stadionie chciałaby robić co chce jak chce i kiedy chce", bo to taka populistyczna teza, do której odbicie w stylu "ja nie widzę, żeby kibice robili co chcieli, jak chcieli i kiedy chcieli" była by równie nie precyzyjna

Także ja nie widzę żeby kibice robili sobie co chcą jak chcą i kiedy chcą. Ja widzę, że przychodzą na stadion dopingują, robią oprawy, zadym nie ma, nikt nie jest ranny, wszyscy zawsze są zachwyceni atmosferą, piłkarze, przyjezdni, turyści, dziennikarze z innych krajów, cały stadion włącza się w doping w lepszych meczach. Nie kumam tego argumentu. Ja widzę, że każdy zna swoje miejsce na stadionie zdarzają się marginalne wyjątki ale to wszędzie się zdarza. Nie rozumiem o co ci chodzi.
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.07.2014 o godz. 18:20.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując