Wyświetl pojedynczy post
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2014, 08:57
johny96 napisał(a):Wyświetl post
...
Shaw rzeczywiście kosztował sporo. Tyle, że wszyscy wróżą mu wielką karierę na wyspach. 20 lat podbija cenę.

Co do Costy to też się nad tym zastanawiam. Strasznie duże ryzyko za taką kwotę.
Wcześniej prześladowały go kontuzję. Mundial mu kompletnie nie wyszedł, ale też nie był podobno w pełni sił. Co jest jego plusem, on u Mourinho będzie grał często w meczach, gdzie będzie pełnił role napastnika-pierwszego obrońcę.

Barcelona - Dziwna polityka od kilku lat. I mam tutaj na myśli zarówno piłkarzy jak i trenerów. Po Gaurdioli postawili na trzeciego trenera "swojego". Taki który nie będzie za bardzo podskakiwał.
Cieszę się, że Alexis przyszedł do Arsenalu. Brakowało nam takiego napastnika. I Ozil powinien lepiej grać przy nim. Wreszcie będzie miał komu dogrywać te piłki w uliczkę, na wolne pole. Giroud jest niezły, ale to jednak nie ten rozmiar kaloszy (kurde, powieliłem Twoje zdanie ). Poza tym on ma zupełnie inną specyfikę poruszania się po boisku. Gra głównie tyłem do bramki. Dobry na utrzymanie wyniku, na wyjeździe.
Mascherano na stoperze. Nie wiem jak grał w Barcelonie na tej pozycji, ale w reprezentacji, szczególnie w finale zagrał świetnie.

W Borussi Leawdowski był świetnie wykorzystywany, nie znam Ramosa i tego Włocha. Borussia w ostatnich latach miała nosa do utalentowanych piłkarzy więc może dadzą radę.

Liverpool? Świetną pracę wykonuje Brendan Rogers. Facet jest niesamowity.
Te transfery wydają mi się jednak takie na Ligę Europejską. Do tego brak Suareza.
Ale już w zeszłym sezonie Brendan zrobił kilka niezbyt spektakularnych transferów i niemal wszystkie wystrzeliły. Ciężko wyrokować. Sterling jest świetny.

Morata... Dziwne transfery włoskich klubów. Morata był podobno jednym z powodów dla których odszedł Conte. Nie chciał Moratę, a zarząd się uparł.
Odpowiedz cytując