mazo napisał(a):

|
Kolega parę postów wyżej mówi, że zawsze są race i bluzgi. Ok. To zrzucajcie sie na kary za race, lub placcie normalne kary jakie ponosi kazdy za obelzywy jezyk. Ponoscie tego normalne konsekwencje i ok mozecie sobie palic itd. jesli wy za to placicie a nie klub. I nie nie jestem pseudofanem Bednarza czego wasze male główki mogą nie pojąć bo dla was albo Bednarz albo prawdziwi kibice(czyli oczywiscie wy)
|
Na nic się nie będziemy zrzucać, bo nie akceptujemy żadnych kar związanych z tymi dwiema rzeczami. Karać można za wszystko, nawet za brzydki wygląd...
Grantar napisał(a):

Piękna wykładnia ......
ale dlaczego to ci spokojni mają się dostosowywać do tych niekulturalnych a nie odwrotnie ?
dla czego wysyłasz tych "kulturalnych" do opery ... ?
Są różni kibice i wszyscy mają prawo chodzić na mecze Wisły .... Niech nikt nie dostosowuje się do nikogo. Nikt mnie nie zmusi bym rzucał mięsem, obrażał Żydów (nic do nich nie mam zwłaszcza że 90% wymordowali Niemcy) odpalał race narażając klub na straty finansowe ...
|
1) Wolny rynek na stadionie. Kto chce dopinguje, i zachowuje się "niekulturalnie" kto nie chce to nie i tyle. Ktoś cie do czegoś zmusza?

2) Ty chyba się z choinki urwałeś z tymi żydami, czy serio uważasz, że to chodzi o tych żydów z Izraela?
p.s
Dajcie że już spokój temu Ajronkowi. On chce wam za wszelką cene wytłumaczyć, że jego styl kibicowania jest lepszy od naszego

Widocznie wziął sobie za cel, naprawianie świata. Niech se naprawia jak mu to radość sprawia. Dajcie mu spokój