Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2014, 18:26
Grantar napisał(a):Wyświetl post
No dalej nie wiem: " musieli" ? czy "muszą" ?
Zakazy wygasły czy nie ?
Tak wygasły! Nie wiem czy już otwierać fanclub Jacka, czy poczekać do dnia meczowego jak sądzisz?
Może ktoś powinien mu dać order odrodzenia Polski za to że skasował?

Cytat:
Jak jakaś banda uszkodzi cię mocno bo też ceni sobie wolność to z powództwem cywilnym polecisz do organizatora
Wolność musi mieś swoje granice. Chyba każdy stadion ma swoje regulaminy.
Oczywiście, nie wolno robić opraw, przypadkiem brzydko krzyczeć a już w ogóle nie wolno stać na schodach i odpalać rac i opuszczać swojego miejsca bo ktoś ucierpi i klub zostanie pozwany
Logika jest w tym sformułowaniu zacna
Zresztą ja nie jestem zwolennikiem komunistycznych metod oskarżania wszystkich do o koła z tego powodu, że nie potrafi zidentyfikować się sprawców, zresztą metod których się w poprzednim poście wypierałeś które teraz przytaczasz jako argument. Mało spójności w twoich postach widzę.

Cytat:
ok ale ty coś pisałeś o tym co ma zapewnić Zarząd ... zaangażowanie to raczej kwestia trenera , no może też systemu motywacyjnego ale tak naprawdę wiele zależy od indywidualnego podejścia i charakteru zawodnika
Zarząd ma zapewnić jak najlepsze możliwości i warunki do tego, aby klub się rozwijał w każdym aspekcie. Ale nie dlatego się chodzi dla Wisły.

Cytat:
wracamy do początku: czyli do odpowiedzi czy zakazy w tej chwili obowiązują czy nie.
Jeśli obowiązują to sorki ... i cześć moich "wywodów" nie ma uzasadnienia ...
Obowiązuje zasada: Albo szanujemy wolność człowieka, albo pod pretekstem bezpieczeństwa mu ją ograniczamy. Ja na to drugie się nie godzę, bo to jest pierwszy krok do ubezwłasnowolnienia (po drodze krok po kroczku ci ograniczają coraz więcej). Dlatego nie podpisuje żadnych lojalek, nie akceptuje ludzi, którzy ci coś ograniczają zakazują, odbierają prawo i ich nie toleruję, nie ważne, czy to zrobił wczoraj, czy zrobi jutro. Być może są ludzie, którzy chcą być niewolnikami, skazani na łaskę wielce czcigodnego pana ( w tym przypadku Jacka), krzyż im na drogę, ale ja w tej ramie nie chcę funkcjonować i jak widać cały ruch kibicowski w Polsce też nie. Można się zgodzić na unormowanie takich rzeczy, które wpływają na bezpieczeństwo faktycznie. Natomiast jak ktoś chcę ingerować w potrzeby ludzi i sugerować im, jaki jest najlepszy sposób na kibicowanie(jak to robił Jacek ostatnio i wielu tzw. "ekspertów"), co powinno być modne, a już w ogóle co jest po drodze z interesami ludzi, którzy na tym zarabiają grube miliony, to ja takim ludziom mówię jak JKM wczoraj Boniemu.
Dlatego ważne jest poszanowanie wolności ludzi i ich potrzeb, bo wtedy coś się tworzy fajnego. Przytaczanie w argumentach zjawisk patologicznych, które są marginalne i nie mają związku ze sprawą jest głupie i nierób tego, bo nie gadasz z jakimś bolkiem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 18:35.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując