Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2014, 09:22
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Czarna mafia z gwizdkami wykonala plan minimum - gospodarze w polfinale. Z drugiej strony te mistrzostwa stoja na podobnie beznadziejnym poziomie co te ostatnie i te przedostatnie wiec wszystko jeszcze mozliwe. Ostatnim mistrzem swiata, ktorego z przyjemnoscia sie ogladalo byla.... Brazylia z 2002 roku ale tam akurat taka mieli pake, ze nawet Smuda by z nimi ugral zloto.

Ogolnie komercjalizacja takich imprez sprawia, ze te turnieje staja sie nijakie. Tak samo Liga Mistrzow. Ok obejrzy sie z nudow minie pol roku i nikt ani o tych mistrzostwach ani o LM nie bedzie pamietal a tu jeszcze przed nami MS w ..... Katarze.
W listopadzie lub grudniu . Nie ma to jak rozwalać ligi europejskie. Gdyby Europa położyła lage na tych mistrzostwach w Katarze to Fifa dostałaby mocno po kieszeni, bo to właśnie z Europy idzie lwia część kasy za transmisje.

Jak się zapatrujecie na drugi półfinał Belgia-Kostaryka? Holendrzy pewnie jednak przejdą, ale Belgia ma większe szanse na pokonanie Argentyny, która nic nie gra niż Kostaryka Holandie, co nie znaczy, że odbieram im szanse. Drużyna, której kibicowałem jako czarnemu koniowi [Ghana] odpadła, a Argentyna, którą typowałem do złota mnie rozczarowała. Tak więc nie miałbym nic przeciwko, aby ujrzeć półfinał Belgia - Kostaryka.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując