Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2014, 15:23
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
kto prowadzi? jesteś z gimnazjum? czy może z drugiej liceum?, nie kompromituj się , w cbos i prowadzi po sponsorowane przez donka
Drozd miał pisać w tym roku maturę, więc tak gdzieś 10 lat starszy od Ciebie jestem

Poza tym jako duplikat konta powinieneś się zastanowić nad tym, że na ok. 40 postów tylko 2 napisałeś poza tematem politycznym i smoleńskim z czego aż 90% w kontrze do moich komentarzy. Rozumiesz o co biega Drozdzie?

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Chyba każdy młody prawicowiec w Polsce musi przejśc chorobę zwaną JKM - przyznaje się sam ją przechodziłem 13-14 lat temu . Ale to jest jak odra i różyczka - raz się zachorowywuje i po wyzdrowieniu się nie wraca. W tym roku wysyp chorob zakaźnych jest większy ale i ilość idiotyzmów Korwina przekracza punkty kulminacyjne Adolf nie wiedział o Auschwitz, kobiety lubią być gwałcone, inwalida to pechowiec bo pozwolił sobie urwac nogę i niech sobie popełni eutanazje jak nie ma za co życ, zarzucal eurposolom że sa złodziejami opłacaymii przez UE a sam nie widzi problemu w braniu z Brukseli kasy - bo ON jest inny etc. to miałby być przyszły polski premier?
Korwin mnie odrzuca tak samo jak odrzucał wcześniej co nie zmienia faktu, że wolę aby weszło kilku eurosceptyków od niego niż kolejne bęcwały z PO i PiS-u.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.05.2014 o godz. 15:28.