|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Powyższe nie moje lecz cytowane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Nie wiem ile miałeś lat w 2001 roku, ale sprawdź sobie program PO z tamtego okresu, a co tam! Sprawdź sobie z 2007!!: 1) Obniżanie podatków 2) 4 razy tak 3) Liberalizm gospodarczy 4) Tanie państwo 5) Ograniczenie urzędników To jest morda w mordę kopia postulatów gospodarczych KNP. Ja rozumiem, że dla ciebie w polityce skojarzenia i emocje odgrywają główną rolę w sympatiach politycznych, ale polityka to są panie interesy czy ci się to podoba czy nie Możesz dalej patrzeć okiem sekciarza, zobaczymy czy ci to coś przyniesie ![]() Teraz mamy taki interes, żeby Bandę czworga usunąć z polityki, jak się KNP nie powiedzie, to będziemy szukać innych sojuszników, którzy przywrócą wolność ludziom. Póki co wydają się najpoważniejszą partią, która może zacząć powolną rozbiórkę tego obecnego gównianego systemu. Niezależna to banda cwaniaków, która swoją treść kieruje do mało inteligentnych, głównie sekciarzy. To jest taki gorszej jakości wizualnej TVN. Ci przynajmniej udają, że cię traktują poważnie, stosują techniki, że przeciętnemu odbiorcy, ciężko się połapać. Niezależną czytają raczej twardogłowi, czyli główny elektorat PIS-u, bo twardogłowi nie zastanowią się dlaczego UPR podpisywał porozumienie z PO. Jakby się zastanawiali, to nie mieliby czytelników Według mnie, oni chcą się dorwać do koryta po prostu i zdetronizować Michnika. JKM im w tym przeszkadza, zresztą jednym i drugim, co można teraz zaobserwować jak wiąże się koalicja przeciw niemu manipulując przekazem ![]() A tak przy okazji, bo zbawcą świata nie mam zamiaru być, to pokarmię cię trochę
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.05.2014 o godz. 14:47.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
(Przeniesione z innego tematu)
„>Korwin-Mikke jak Palikot<? Bądźmy poważni..." http://www.mpolska24.pl/blogi/post/6317 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
SPOT Prosto od JKM ŚWIEŻUTKI!!
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
To były czasy, gdy Donald Tusk nie był jeszcze socjaldemokratą, a PO określała się jako partia konserwatywno-liberalna. Z dzisiejszych partii najbliższej jej by pewnie było do Polski Razem. Myślę, że sporo ludzi z kręgów UPR wiązała z nią spore nadzieje. Naiwność? Być może, a nawet na pewno, ale nie widzę w tym nic strasznego. Choć nie wyobrażam sobie, żeby coś takiego mogło wypalić. Nie wierzę, by Korwin pogodził się na dłuższą metę z byciem w partii, w której nie jest największą i jedyną gwiazdą. ![]() Swoją drogą: Cytat:
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kompilacja: Godfery Bloomm, Nigel Farage i JKM
40 tys. ludzi może stracić pracę przez biurokrację Cytat:
Ale co tam przecież dostaniemy 300 mld dotacji a przecież koszty są wyliczone z dupy ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.05.2014 o godz. 23:26.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
O "agenturalności" Korwina i innych - http://michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3111
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Do "niezależnej" każdemu trochę brakuje. W ostatnim tygodniu prowadzą agitkę niczym jakaś gadzinówka PRL-owska
Na głównej: Biedny leming. Przez Platformę nie wie co zrobić w dniu wyborów - ZOBACZ WIDEO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej zajmij się swoim świeżym duplikatem konta z kwietnia 2014 roku zamiast prawić takie morały.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
kto prowadzi? jesteś z gimnazjum? czy może z drugiej liceum?, nie kompromituj się , w cbos i prowadzi po sponsorowane przez donka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
To akurat sama prawda, tylko jakby nieco porosła mchem i paprocią (2001) oraz chłopaki "nie dotarli" do tego, że później w wyborach samorządowych ludzie z UPR startowali z list PiS
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
emj10 pamiętaj jestem twoim sumieniem, jak napiszesz głupotę będę jak to napisałeś zgrabnie" w kontrze do ciebie". pamiętaj ......... , a to liczenie postów , w jakim temacie to masz we krwi? taki typowy działacz , propagandzista, tego tam sprawdzimy , temu policzymy......, ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/photo.php?v=654504424620878
Panika w szeregach "okroglostolowcow" Wipler vs Stokrotka & Najslabsze Ogniwo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwyczajnie nie lubię pokomenów, którzy zakładają sobie multikonta i piszą nie na temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.05.2014 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.05.2014 o godz. 22:39.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
a ja uważam, że KNP jako partia jawnie antysystemowa winna mieć swoje miejsce w reprezentacji politycznej kraju. Takie partie są potrzebne aby reszta nie miałą tak dobrego samopoczucia, jak ma teraz i w związku z powyższym najprawdopodobniej po raz pierwszy w życiu na nich zagłosuję.
NIe wiem tyko - kto to ten Żółtek - czy ktoś może mi powiedzieć co to za gość? WIem tylko, że jakiś czas temu robił pikiety pod sądem. ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|