|
Dla mnie to mega żenada. nie ma usprawiedliwień żadnych dla Smudy! Masz słabą obronę? Stawiasz autobus w polu karnym (albo nawet dwa!) a nie grasz otwartej piłki! Przeżyłem już jedno upokorzenie jak przegrana z krawaciarzami 5-1 ale tłumaczenie było ze grali po ostrej bibie z okazji zdobycia MP! A gdzie jest patałachu (Smuda) mistrzostwo? Jesteśmy Wisła Kraków i nam nie przystoi tak dupy nadstawiać dla warszawiaków! To zostanie w historii! Czy jakiś inny zespół przegrał w Warszawie tak wysoko w tym sezonie? Czy to patałach Smuda był może prekursorem? Wisła nie może przegrywać tak wysoko z Legią, Lechem, Górnikiem czy Ruchem! Mogą się zdarzyć wpadki z Jaga itd ale nie z zespołami z którymi walczymy o miano najlepszego zespołu w lidze jeśli chodzi o zdobyte MP. Dla mnie mega żenada i mega wstyd! Niech spada ten cały Smuda jak ma kompromitować Wisłę! Nic go nie tłumaczy bo dużo słabsze zespoły przegrały w Wa-wie niżej!
Uff ale jestem w....iony że hej, Smuda Bednarz won!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|