SharksiK napisał(a):

Obawiam się, że to i tak jest poziom dla Ciebie nieosiągalny.
Jeśli najdzie mnie ochota pogadać o Miśku, który jeździ na ustawki to pójdę sobie na Onet, po.......ić z kimś bardziej ogarniętym w temacie.
|
Masz nieaktualne dane - ponoć Wisłę przejmuje.
http://polska.newsweek.pl/czy-kibol-...,285393,1.html
Edit:
Dla tych którzy nie lubią nabijać klinięć:
Cytat:
Czy kibol, który rzucał nożem w Dino Baggio, przejmie majątek Wisły?
Kiedyś Paweł M., pseudonim Misiek, pogrążył klub piłkarski Wisła Kraków. A teraz – jak twierdzą niektórzy – chce przejąć wielomilionowy majątek Towarzystwa Sportowego Wisła.
W tej opowieści o słynnym kibolu, 35-letnim Pawle M., pseudonim Misiek, który w 1998 r. podczas meczu krakowskiej Wisły z Parmą zranił w głowę włoskiego piłkarza Dino Baggio, narratorami będą ludzie, którzy (jak twierdzą) czują totalny dyskomfort psychiczny. O Miśku, który dziś w Towarzystwie Sportowym Wisła prowadzi sekcję Trenuj Sporty Walki i siłownię White Star Power (od Białej Gwiazdy, symbolu Wisły), opowie trzech znanych działaczy TS Wisła. I jeden anonimowy policjant.
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA