ABGwislakABG napisał(a):

I oczywiście więcej kibiców było na jakiejkolwiek trybunie niż na C? :]
Facet, zamiast szukać po frekwencjach sprzed 2-3 lat i szukać wyjątków negatywnych znajdź JEDEN mecz, gdzie TRYBUNA ULTRASÓW zanotowała gorszy WYNIK LICZBOWY (%-owy inna bajka, bo od "nowego"stadionu macie liczebniejsze trybuny wzdłuż boiska niż młyn) niż wschodnia, czy wcześniej A i B. Podejmiesz rzuconą rękawicę?
|
Po pierwsze, obalam mit zawsze pełnego sektora C, który zapełnia się niezależnie od wagi spotkania / rywala / miejsca w tabeli blablabla.
Po drugie pokazuje, że ta frekwencja wcale bardzo nie spadła na sektorach innych nic C, a nawet jak trochę spadła to nie musi być to spowodowane "łysym wężem".
Po trzecie jeżeli pytasz o to (bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem) na których meczach było więcej na A i H niż na C to cięzko mi to oceniać bo klub nie podaje takich informacji ale na pewno to były mecze Wisła - Legia i Wisła - Cracovia (tak, wiem, "inna sytuacja"), ale powiedz mi jedno. Co to ma do tematu dyskusji? Bo nie wiem. (tak samo pierwsze pytanie, pikniki/klienci raczej nigdy nie wmawiają innym, że mają 100% obecność w przeciwieństwie do sektora C).
Po czwarte, to są frekwencje z rundy jesiennej OBECNEGO sezonu, a nie sprzed 2-3 lat. I nie są to wyjątki.
wolfy napisał(a):

Tak, ale z tego co słyszałem poszło sporo voucherów/biletów za złotówkę etc. Do tego jednorazowa mobilizacja kosmitów pod wezwaniem "GW" i "Gazety Polskiej". To wszystko może zaciemniać obraz.
Jedno co mnie dziwi - na PBB koledzy Witka nie dopisali...
|
"A ja słyszałem, że takich biletów poszło tyle co zawsze". Każde źródło wypuszcza informacje jakie mu pasują.
No koledzy Witka nie dopisali, ale jakby nie było bojkotu to po serii takich wyników też zostaliby w domu.