Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2014, 16:34
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
I oczywiście więcej kibiców było na jakiejkolwiek trybunie niż na C? :]

Facet, zamiast szukać po frekwencjach sprzed 2-3 lat i szukać wyjątków negatywnych znajdź JEDEN mecz, gdzie TRYBUNA ULTRASÓW zanotowała gorszy WYNIK LICZBOWY (%-owy inna bajka, bo od "nowego"stadionu macie liczebniejsze trybuny wzdłuż boiska niż młyn) niż wschodnia, czy wcześniej A i B. Podejmiesz rzuconą rękawicę?
Po pierwsze, obalam mit zawsze pełnego sektora C, który zapełnia się niezależnie od wagi spotkania / rywala / miejsca w tabeli blablabla.

Po drugie pokazuje, że ta frekwencja wcale bardzo nie spadła na sektorach innych nic C, a nawet jak trochę spadła to nie musi być to spowodowane "łysym wężem".

Po trzecie jeżeli pytasz o to (bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem) na których meczach było więcej na A i H niż na C to cięzko mi to oceniać bo klub nie podaje takich informacji ale na pewno to były mecze Wisła - Legia i Wisła - Cracovia (tak, wiem, "inna sytuacja"), ale powiedz mi jedno. Co to ma do tematu dyskusji? Bo nie wiem. (tak samo pierwsze pytanie, pikniki/klienci raczej nigdy nie wmawiają innym, że mają 100% obecność w przeciwieństwie do sektora C).

Po czwarte, to są frekwencje z rundy jesiennej OBECNEGO sezonu, a nie sprzed 2-3 lat. I nie są to wyjątki.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak, ale z tego co słyszałem poszło sporo voucherów/biletów za złotówkę etc. Do tego jednorazowa mobilizacja kosmitów pod wezwaniem "GW" i "Gazety Polskiej". To wszystko może zaciemniać obraz.

Jedno co mnie dziwi - na PBB koledzy Witka nie dopisali...
"A ja słyszałem, że takich biletów poszło tyle co zawsze". Każde źródło wypuszcza informacje jakie mu pasują.

No koledzy Witka nie dopisali, ale jakby nie było bojkotu to po serii takich wyników też zostaliby w domu.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.04.2014 o godz. 16:44.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując